Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. juni 2013

Over hele dagen

Jeps. Lækker dag. Træet er kommet i god tid, så Anders kan godt nå at hjælpe med at bære det op - han kommer faktisk lige om lidt. Awesome. Så kan han hjælpe, i stedet for mig. jeg kommer sikkert til at ødelægge noget. Jeg glæder mig til at René kommer hjem fra smerteklinikken. Han bliver hentet om .. Ja, om et kvarter. Det bliver spændende at se, hvad de siger til ham!

Mit keyboard er begyndt at sige mærkeligt! Det lyder som om at der er sprunget nogle fjedre under visse taster. Det er de taster, der er under vestre hånd, som jeg hæmningsløst banker ned i keyboardet, når jeg har kramper om morgenen. Det er noget... Ja, bæ.

Sådan lidt... apropos bæ, så har jeg fået de trusser, jeg har bestilt, i dag. Jeg mener, seriøst... De er bare liiidt mere blonde, end jeg havde forestillet mig... Altså, don't get me wrong, jeg elsker blonder, men de her trusser er altså stort set gennemsigtige. Det er kun lige med nød og næppe, at jeg ikke kan læse bogstaverne på min computerskærm - når de ligger dobbelt! Men jeg vænner mig jo nok til dem... Yikes. Sorte blonder og hvide bleer og hygiejnebind... Thumbs up. Or maybe not.

Jeg har forelsket mig i 2 forskellige, smukke farver essie neglelak. Dem SKAL jeg bare have.
Jeg sidder her, og er ved at bestille pizza. Jeg kan godt lave mad i dag, rent fysisk, men jeg kan ikke overskue det. Det er for meget for mig.

Hm, men nu blev klokken faktisk 23:20, og tænk engang, jeg startede dette indlæg klokken 14:30 - hehe. Tja. Der er jo masser at lave i løbet af dagen, og jeg ville gerne sige, at nu skal jeg lave noget fucking fancy. Men igen - jeg skal tidligt op i morgen, for slet ikke at tale om den opvask, der venter på mig! Men den forsvinder først i morgen. Det vigtigste lige nu er, at jeg kommer i seng til tiden. Og ups, jeg har ikke taget min aftenmedicin, godt træk, ikke? Psh. Det er simpelthen for dumt. Jeg skynder mig at tage den!

Godt så. Mit internet har fungeret upåklageligt hele dagen, det er godt nok noget, der sker sjældent, og jeg har kunnet overføre billeder uden problemer overhovedet. Jeg har jo taget et billede af et billede (det blev overraskende godt), og jeg har taget billeder af mit brandsår og min flækkede læbe, fordi de ryger ind under "Skader" i min "Journal" på computeren. Det er lidt morsomt. Forresten! Jeg skal huske at udfylde menstruationen inden jeg glemmer den! Jeg er smuttet - for i dag, i hver fald ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar