Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. juni 2013

Det bliver en travl dag

Forget chili! Peberrodsalat er det mest stærke i verden! Fuck mand, det river i næsen... Det er lige så man græder af det. Hehe

I dag har jeg vist ikke sådan rigtig foretaget mig andet end at chatte med Katja :) Det har været rigtig rart! Jeg er gået i gang med at skrive et brev til min farmor, det skal jo sendes på fredag, så jeg skal se at komme i gang. Jeg har ikke de helt store ideer, men vi får en masse varer hjem i morgen, som f.eks. træ og ting fra XL Byg, og nogle ting fra BOSCH. I næste uge regner jeg med at mine Gabriel Iglesias dvd'er kommer. Jeg har set nogle klip på Youtube. Den mand er den mest morsomme mand efter Mick Øgendahl. At to mennesker kan være så morsomme, er slet ikke til at fatte. Mand, hvor jeg griner! Tjek dette klip: Crocodile Hunter - det er så pissesjovt! Der er godt nok reklamer for hans dvd'er bagefter, bare ignorer dem. Men se den joke, den er så hylende morsom!

Jeg kører Simpsonsstilen i min farmors næste brev, så jeg vil kalde hende et eller andet sært. "Kære fa-de-do-di-de-li-dam-se!" Hun kommer til at fatte bjælde, og jeg vil grine så røvmeget af hende, når hun ringer og griner af mig. Haha. Elsker hende famse :)

Ellers er alt sgu bare i orden. Det er i morgen René skal på smerteklinikken i Roskilde for første gang, det bliver spændende at se, hvad de gør med ham, og hvor stor en ændring, de laver. Det bliver sikkert en meget hård tid for ham, hvilket er temmelig dårligt, nu hvor han har tænkt sig at lave noget af arbejdsværelset selv. Så... Den er jo ikke helt god. Men nu må vi se, hvad der sker. Og om det koster noget. Det finder vi jo først ud af i morgen. Hende, René snakkede med, kunne ikke se henvisningen. Men han bliver hentet af sin far 16:30. Så har de en time, det er meget godt estimeret, myldretiden taget i betragtning.

I øvrigt er "i morgen" torsdag. For dette indlæg er startet onsdag aften :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar