Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 12. juni 2013

Vand - klamt

Næææsten halv ti. Jeg skal være fastede 1 time og 20 minutter endnu. Jeg har sgu klaret det. Næsten, i hvert fald. Indtil videre. Der har været SÅ mange fristelser, men jeg er blevet holdt tilbage af en usynlig kraft indtil videre. Ej. Haha. Jeg har haft masser af viljestyrke, men tiden er ved at rinde ud, og jeg kan snart ikke klare det længere. Shitty shit. Jeg er træt og jeg er især TØRSTIG! Jeg har ikke drukket noget i 7 timer :( Det kan jo ikke blive ved  med at gå... Men man må drikke 2 glas vand, så jeg skal have mig et godt glas vand nu.

Åh.. Jeg bryder mig altså ikke om det. Det er lige før smagen i munden er blevet værre. Jeg sidder faktisk og får kvalme. Mon der er noget i vejen med vandet? Det plejer da ikke at smage sådan? Det gør det måske? Nej, René siger også at det har en dårlig smag. Måske er det endnu engang colibakterier i vandet? Det er der jo jævnligt i vandet her omkring. Psh. Ej, jeg havde nok fået dårlig mave nu, hvis vandet var forurenet. Men OK - Køge kommune har en hjemmeside. Mon de skriver den slags på?

***

Nu er jeg kommet hjem! Jeg har fået taget blodprøverne, og jeg har fået ordnet alle dem, jeg skulle have taget. Og det er dejligt at komme hjem til en mand, som har savnet mig som en gal, på trods af, at jeg kun har været væk i 1½ time. Jeg har fået 5 "jeg elsker dig så meget" siden jeg kom hjem, kram og er blevet kaldt dejlige ting. Han er simpelthen så dejlig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar