Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 2. juni 2013

Tænder der tænder mig


Jeg var hos KBJ i forgårs. Vi snakkede om medicin. Læs om udfaldet her: Rikke - "Panik blev kontrolleret" 1/6-2013

Jeg var alene hjemme i går, og det var mægtig hyggeligt. Jeg hyggede mig foran min computer, jeg lavede mad, vaskede op og lidt andre ting, som f.eks. at gå i bad, og det var rigtig rart. Jeg tror faktisk, at René savnede mig mere, end jeg savnede ham. Men det dejligt at være alene en hel aften.

For omkring 4 år siden, gik René på Agens (et firma, som overtog nogle af Jobcenter Køges sager), og han var på et hold, som blev godt rystet sammen. Da Agens gik neden om og hjem, og René og et par af de andre dukkede op om morgenen og fandt en seddel på døren hvor der stod, at firmaet var lukket, ringede det rundt til de andre på holdet. Efterfølgende mødes de én gang om året til en god middag og snak og hygge, og det synes jeg er cool :) Det var så det, René var til i går, og det havde været rigtig hyggeligt! Det var dejligt at høre, for da han var kom hjem, var han så glad og positiv, selvom han faldt i søvn forholdsvis hurtigt :P

Jeg synes at det er en skøn dag. Jeg ikke kigget ud af vinduerne endnu, og det er sikkert gråvejr, men jeg føler inden i at det bliver en skøn dag. Om ikke andet, så for mig.

Lige nu spiser jeg morgenmad. Det er jeg nødt til, for René har bedt mig om at spise morgenmad nu, fordi han vil fortælle mig noget klamt. Det sætter jo tankerne i gang, og de er garanteret lige så klamme som det, han vil fortælle mig om.Nå. Det var en gut til feste med rådne tænder. Det eneste, jeg ikke havde forestillet mig. Hehe. Jeg har jo en... ja. Jeg kan ikke spise, hvis folk snakker om tænder mens jeg spiser, og jeg kan ikke holde ud at se  på andres tænder, jeg  vil ikke spise af andres bestik (kun af Renés, og det tog mig 10 år at lære det. Jeg tænker dog stadig over det hver gang) eller drikke af andres glas. Det første jeg lægger mærke til hos andre mennesker, er deres tænder. Nummer to er deres humor. Nummer tre er hvorvidt de er nørder eller ej. Jeg har en svaghed for nørder.

Velholdte tænder er et must for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar