Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 13. juni 2013

Hele 2 gange på én dag!

Okay. Spillet er kørt. Alt håb er ude. Mine fødder er store som en mindre speedbåd, mine ankler er på tykkelse med 1½ sodavandsflasker, og mine ben er endnu større. De er fyldt med vabler og blistre, og jeg har ondt i skinnebenene. Jeg er med andre ord ved at dø. Det er selvfølgelig noget, jeg er ked af, det er en hæslig måde at dø på. Jeg er ret sikker på, at min læge er kommet til at sende kaliumprøven til neurologisk ambulatorium, som kun skulle have haft lamotrigin og zonisamid. Jeg er faktisk i tvivl om hvorvidt hun overhovedet har taget kaliumprøven, for efter jeg kom hjem, er jeg kommet i tanke om, at hun tog 2 glas - et brunt og et lilla. Det lilla er til lamotriginen. Det brune må jo være til zonisamid OG kalium? Jeg synes at kalium plejer at være grønt.  Hvis hun har lavet en fejl i det, bliver aldeles træt og udmattet af arrigskab over det lægehus dernede. Men okay; de er åbenbart ikke helt sikre på, hvad de foretager sig. Det må man jo så give dem kredit for. Et lægehus - 3 læger og 2 sygeplejersker samt en sekretær - der på ingen måde kan fungere sammen. For at det skal være dejligt, er deres telefonnummer et mobilnummer. Nogle mennesker - såsom mig - har spærring på, så man ikke kommer til at ringe til et mobilnummer og bruge millioner af kroner. Det er billigere fra mobiltelefonen. Men ikke alle mennesker har mobiltelefoner, og ikke alle mennesker har mulighed for at ringe til en mobiltelefon. De fleste har selvfølgelig nok, men med de ventetider, dette lægehus tager sig, får man let brugt et par hundrede kroner.

Nå. Jeg har kontaktet lægen ang. svar på blodprøven, og jeg forventer at han skriver til mig i morgen eller på mandag. Jeg har en rigtig dårlig følelse omkring det her. Det tegner dårligt. Hvis jeg ikke havde været helt latterligt dum den formiddag, havde jeg da selvfølgelig spurgt ind til kalium.

Ellers er der ikke så meget at fortælle Jeg har lovet René at tage mig mere af køkkenet. Det ligner også alt for ofte en... Ja. Jeg behøver vist ikke at sige det. Jeg er totalt lækkersulten i dag, men jeg skal ikke spise slik. Det er den grund, vi ikke har slik liggende i huset. Det er for nemt bare lige at tage noget fra skabet. Nej, du. Jeg må spise mig en peberrodsalatmad, hvis jeg er lækkersulten. De smager også mærkværdigt godt.

Ondt i venstre skinneben, ekstra hjerteslag - hey, det kører! Jeg må vist hellere finde noget mad. Jeg har også kun spist 2 gange i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar