Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 8. juni 2013

Gotta love that man!

Jeg har tænkt mig at forsøge at barbere mine ben i dag, her til aften. Jeg har ikke barberet dem i et år, eller sådan noget, på grund af vabler på benene, men nu vil jeg forsøge at være ligeglad og håbe, at de ikke springer. For mine ben... Uh... De ligner seriøst bjørne. Måske jeg lige skulle prøve med det samme?

Damn... Jeg er godt nok rusten i det! Men de er blevet barberet nu, under 7 sår, og  kun 7-8 bristede vabler! Men til gengæld bløde ben ;) Jeg faldt igen i morges. Har jegf fortaldt jer det? Jeg fik kramper, først i køkkenet, og skulle rejse mig op på mine skadede knæ fra faldet i går. Men så var det at jeg faldt på dørtrinet ind til soveværelset - på knæene. Det gjorde pænt ondt. Og så var det, jeg skvattede igen, da jeg forsøgte at komme i seng - igen, på knæene. Mine knæ... De er ikke meget værd. De er ét kæmpe stort, hævet, blåt og lilla mærke, som gør sindssygt pisseondt. Jeg mærker smerte hver eneste gang buksebenet rammer knæet.

Lige nu sidder jeg og lytter til Marilyn Manson. God, gotta love that man. Han er fantastisk. Ikke en inspiration for mig, musikalsk, men en person, hvis fremtoning jeg respekterer. Jeg synes at hans musik er fantastisk, jeg bliver glad af at høre det, og på magisk vis, gør det mig større, end jeg egentlig er. Men der er ikke nogen af hans tekster, jeg kan relatere til. Så for mig er det bare god musik og en fantastisk mand, der står bag den.

Jeg har en masse i mig, jeg gerne vil have ud - men spørgsmålet er, om det VIL ud. Det er ikke altid det er muligt at få en genial idé til at vokse. Man må jo prøve sig frem. Andet er der vist ikke at gøre.

Jeg tror, at jeg vil koncentrere mig om skrivning i dag. Jeg havde tænkt på at se film med René, men jeg tror at i stedet bytter den ud med at skrive. Det er nok også cool med René.

Krafthelvede, her er koldt herinde! Vinduet er åbent, men her burde da ikke være så koldt? Hm. Jeg er glad for, at jeg i det mindste fik sat en stopper for gennemtrækket. Pyh, den var strid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar