Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. januar 2014

10 store, solmodne appelsiner for 35 kroner

Lige nu, 00:15, er der 5 minutter til jeg må indtage mad igen. Når klokken slår 00:20 vil jeg spise en is. Eller en appelsin. Eller måske endda begge dele! Jeg har købt nogle virkelig store, flotte appelsiner. Dem glæder jeg mig til at spise!

Jeg har spist en hjemmelavet burger til aftensmad i dag, jeg havde lavet to, men jeg kunne kun klare den ene. Den var så... bastant. Jeg havde puttet løg, agurk og tomat i, udover ketchup og Miraclewhip. Der var også Quornbøffen, osten og bollen. Det var nok til at slå mig fuldstændig ud! Jeg var så mæt, så mæt.Nu rammer den sgu snart midnat! Jeg skyllede lige af, når nu jeg alligevel var i køkkenet for at hente en appelsin :) Så fik jeg også lige ryddet op derude :) Alle varerne lå jo stadig på køkkenbordet. Ja, altså, jeg bestilte jo varer til levering i dag (fredag).

Jeg sad og læste i dag, ved spisebordet, med stearinlys tændt. Pludselig vågnede jeg. Siddende, lige op og med en kuglepen i hånden. Jeg havde siddet op og sovet. 1 meter foran tændte stearinlys. Fuldstændig uansvarligt. Men hvis jeg vidste at jeg var træt, ville jeg slet ikke have sat mig derind. Jeg gik i seng 16:30 for lige at få ½ time inden tiden, for varerne ville komme mellem 17-18. Men... Jeg sov til 18:40, jeg hørte intet. Jeg vågnede selv, og René sagde at de havde været der, og han havde båret varerne ind, og at jeg ikke skulle hjælpe ham med at pakke varerne ud. Det gjorde jeg heller ikke. Men jeg satte dem på plads ;)

Mens vi spiste, så vi "Mr. & Mrs. Smith" - dammit, jeg elsker den film! Tænk hvis jeg aldrig havde købt den! Øv! Men heldigvis købte jeg den for "mange" år siden, og René og jeg så den i dag. Jeg tror faktisk, at det er første gang, vi har set den sammen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar