Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 13. januar 2014

Sammenbrud hos tandlægen

Dr. Josef Mengele. Det kom bag på mig, at hun aldrig havde hørt navnet. Jeg troede at alle kendte det navn - i hvert fald ned til vores generation. Men hun vidste ikke, hvem han var. Jeg forklarede hvem han var. Hun havde aldrig hørt om ham. Det kan godt være fordi jeg er yderst interesseret i 2. Verdenskrig at jeg kan huske den slags, for jeg er næsten 100 på, at vi har hørt om det i historietimerne i skolen. Men Mengele? Det er da et navn, man burde kunne huske. I hvert fald i vores generation, om ikke andet, så som den sidste.

Yeah, men ellers er dagen afsat til Olaf Petersens stole i hans tandlægeklinik i Solrød Center. Det bliver rart at komme derhen. Jeg glæder mig virkelig meget til at få renset mine tænder, virkelig, virkelig meget. Jeg ved ikke, om de er beskidte, men jeg kan bare godt lide følelsen af rene tænder :) Det gør mig glad.

Her til morgen har jeg ingen kramper. Se, det er noget der gør mig glad! Jeg elsker at stå op om morgenen, og så ikke have kramper. Det er simpelthen så skønt. Eller; jeg har sådan set ikke været oppe at stå, men jeg har da siddet her og skrevet i lang tid uden den mindste krampe, og jeg har lige snakket i telefon uden kramper. Yeah.

Huh, der er mange trappetrin op til tandlægen... :S Jeg er meget nervøs, jeg havde flere anfald af angst i går. Det primære symptom var svimmelhed og tunnelsyn. Det minder mig i øvrigt om, at jeg stopper med penicillinen i dag. 2 portioner mere, så er jeg færdig. Dvs. omkring klokken 16-17 stykker, så er jeg færdig - medmindre de på onsdag beslutter sig for at jeg skal starte op igen. Det ender galt, kan I mærke det? Det ender med, at jeg bliver resistent overfor penicillin. Så er jeg på skideren. Jeg er blevet pumpet med penicillin, og det kan k un gåden vej - og især hvis de smider mere i min retning. Såret har væsket BIG time, det er ulækkert, gulligt og ... adr. Plasteret er helt gennemvædet af noget gulligt snask, men fordi der sidder noget film ud over, kan jeg ikke mærke det - der er film over, i tilfælde af, at jeg ville i bad.

Jeg er ret bange for, faktisk, hvad sygeplejersken siger, hvis hun når at komme inden jeg skal gå. Det kan godt blive meget ubehageligt. Jeg er ret sikker på, at der er gået infektion i det, og hvis hun stemmer i, falder min verden sammen. Jeg skal ned på Køge sygehus i overmorgen, så må jeg høre deres dom. En læges dom: Er der infektion i, eller er der ikke? Og hvad skal der gøres ved det?

Jeg har fået hovedpine, ret slem, men om 10 minutter må jeg tage piller, så jeg snupper et par smertestillende. Jeg skal også have nogle senere, men jeg er nødt til at tage nogen nu, for min hovedpine er ret slem. Tunnelsyn igen. Hvad mon der er galt? Måske er det ikke angst, men mere ... bare ganske almindelig utilpashed? Eller er det almindelig utilpashed FORDI jeg er angst? Jeg er ligeglad. Gotta be.

***

Jeg brød sammen i venteværelset og tudede som en tøs. Men jeg fik ordnet tænderne, og fik at vide at jeg har sunde og meget stærke tænder. Det hjalp. Og nu er jeg kommet hjem, og føler ikke længere at jeg er i farezonen for et sammenbrud. Hold kæft hvor var det dejligt at være deroppe igen, at se dem, og lige snakke med dem igen. Det var skønt, selvom jeg tudede som en tøs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar