Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 7. januar 2014

Back in the day

Jeg kom ikke på ortopædkirurgisk ambulatorium i dag. Superøv. Men det var mig selv, som tog beslutningen. Og jeg er egentlig meget glad for det. For i stedet for at sidde i en bil på vej til Køge sygehus, fik jeg et epileptisk anfald. Så det er jo sådan set okay. Men han har lavet en tid den 15. januar, og der skal jeg sådan set til fysioterapi, som jo så skal rykkes. Det gjorde vi også den 30. december - det begynder at blive lidt pinligt.

Foden er begyndt at gøre lidt ondt på den forkerte måde igen, synes jeg. Det generer mig. Ikke at der er noget at gøre ved det, men det er lidt tarveligt.

Min pakke er kommet i dag. Kæmpe stor, uhandy og f****** tung! Jeg lå og småsov, da den kom, men René sagde, at postbuddet var en lille, spinkel kvinde, der nåede ham "til patterne", og som så ud som om hun var lykkelig over at hun ikke skulle bære den op til øverste etage. Haha. 

Min veninde er vendt tilbage fra ferie igen, superrart, jeg sidder og "snakker" med hende nu, mand, jeg har savnet hende. Jeg skrev til hende da jeg vågnede efter anfaldet, og da hun svarede, blev jeg så glad inden i. Jeg har vist savnet hende mere end jeg var klar over. 

Det er utroligt, som de sange, jeg lytter til, bliver ved med at gå igen og igen, ikke? "Love Shot" med The Blue Van har ligget på yndlingslisten utrolig længe. Jeg har dog netop skiftet til D:A:D, for jeg er sgu vild med det band, altså, de har det bare going on. De er fede og jeg elsker dem! Jeg er i hvert fald 20-årig fan. Det passer nok meget godt, at jeg har lyttet til dem i 20 år, som et af yndlingsbandene.

Hold kæft hvor er jeg gammel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar