Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. januar 2014

Chokolade til morgenmad - hvor bliver morgenmadskareten af?

Klokken er 6 torsdag morgen. Jeg har været oppe i 3 timer. Jeg glæder mig så meget til at komme hjem, at det jo slet ikke er til at holde ud - og det er i dag, jeg bliver smidt ud herfra. Forhåbentlig for sidste gang. Men er det ikke den dejligste følelse at sidde med? Glæden og forventningen om den gode modtagelse, når man kommer hjem... Det er vidunderligt. Jeg savner mine vante omgivelser. Og René. Han har faktisk været her hver dag - men det er jo på ingen måde det samme som når han har været hjemme hos en kammerat og kommer hjem. Gensynsglæden er enorm. Det er den også her, men i det andet tilfælde er det hjemme. Det er altså bare ikke det samme.

Nå. Men jeg tror, at jeg får lov til at smutte efter stuegang. Det er sgu fedt. Muligvis skal jeg snakke med en fysioterapeut, men jeg tror det ikke, eftersom jeg sagtens kan støtte på benet. Så... *** here I come! Jeg vil tro, at der er stuegang ved 10-tiden. Lyder det plausibelt? Jeg må have fat i en af sygeplejerskerne. Men det behøver ikke at være lige nu. Det kan jeg jo gøre, når de dukker op med min morgenmad. Men måske jeg lige skulle gøre dem opmærksom på det? Det er én time siden jeg spiste.  Godt. Så har jeg fået penicillin. Jeg tror faktisk godt, at de her i afdelingen kan lide, at man involverer sig lidt i den medicin, man får udleveret. Det gør jeg jo :P

Hovsa! Nu er klokken 7! Jeg snakket med sygeplejerskerne, det har åbenbart taget tid! Hvis bare resten af tiden går så hurtigt, er jeg sgu hurtigt hjemme! Jeg er ret sikker på, at hun sagde, at der er stuegang mellem 8 og 10, men det lyder ikke plausibelt, så jeg tro 9-12. Ih! Jeg håber at han kommer her som en af første. Awesome!

Jeg er så spændt på alt det her. Jeg har haft 4 overnatninger, jeg er blevet flyttet 3 gange "fordi de havde brug for stuen". I nat sagde en sygeplejerske til mig "Du er jo så nem og medgørlig" - cool! Det var lidt det, jeg gik efter. Jeg har en tendens til overdrive, dog, så jeg tilbød en sygeplejerske at hjælpe  med at tørre mit tis op fra gulvet, efter jeg havde tisset udover alt. På det tidspunkt vidste vi ikke, om jeg måtte støtte på benet, og jeg var kommet derud på en bækkenstol...

Jeg spekulerer på, om jeg skal gå hele vejen ned til P-pladsen, eller om jeg skal sige til "min chauffør" at han skal snuppe en kørestol fra informationen. Jeg kan jo bare bruge den til at støtte mig til. Jeg tror, at det er den bedste løsning :) Damn, jeg glæder mig!

Men jeg er gået i gang med noget chokolade-værk, Jonna havde med i går, her til morgenmad. Jeg var sulten, og jeg tror først, at morgenmadskareten kommer ved 8-tiden :)

Vente, vente...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar