Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 2. januar 2014

Døbt af den lille egypter: Rik Pylsen

Jeg har ondt i tungen i dag, sådan "jeg har bidt mig i tungen", og det er det lange - hele vejen ned langs siden. Jeg har jo epilepsi, og jeg til dags dato ikke prøvet at bide tippen af tungen. Kan det overhovedet lade sig gøre? Nå, men mine kindtænder bider hul på tungen hele vejen ned langs siden. Det sker altid når jeg har anfald, og altid på venstre side. Det er også der, det gør ondt nu, selvom jeg ikke har haft et anfald.

I mandags blev jeg hentet, på hospitalet, af en udenlandsk taxachauffør. Han var en lille mand, et halvt hoved mindre end mig. Han havde et skæg (gråt) fra det ene øre til det andet, men kun der. Ned ad den ene kind, rundt om hagen og op ad den anden kind. Det var ikke langt, det var måske 2 cm. Han havde en meget, meget svag lys brunlig hudfarve, og store brune øjne, og han bar en hue. Pludselig sagde han, at han kom fra Egypten. Jeg blev helt paf, fordi i det sekund, han sagde det, tænkte jeg "selvfølgelig!" og så straks alle Asterix tegneserierne for mig (min mor har nogle indbundne Asterix tegneserie-hæfter).  Han var totalt stereotyp egypter af udseende. Jeg har været helt fascineret af det lige siden. Virkelig, altså, han kørte stilen fuldt ud! Han var flink, men han forstod ikke så godt dansk, og han var ekstrem dårlig til dansk. Men på egyptisk/dansk hedder jeg nu officielt Rik Pylsen - så kan I lære det!

Meeen... Dejlig dag indtil videre, ikke? Told you yesterday! Min albue på venstre arm gør hele tiden seriøst ondt,og jeg har et kronisk blåt mærke på armen. Hver gang det lige er gået væk, kommer det igen. Samme størrelse, samme sted. Hvad er det?! Haha. Sært med mig og alle mine lidelser ;) Måske kommer der en dag, bare en enkelt, hvor jeg intet fejler? Kunne det ikke være  fantastisk? Haha. Sørgeligt at det er en af de ting, man ønsker sig, ikke? :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar