Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 14. januar 2014

O tirsdag - hvorfor gør det ondt og man skal jo være varm

Jeg sidder her, tirsdag formiddag going on middag,og jeg læser lidt om gotisk metal. Det er spændende læsning, synes jeg, men nu tager jeg pause for at skrive med Katja. René skal også snart smutte, for han har jo en ny aftale hos tandlægen.

Jeg har haft en enkelt krampetrækning i dag, men de var ikke noget, som medførte andet end at jeg tabte en pakke Lätta på gulvet. Jeg har i øvrigt fået en lidelse som jeg har diagnostiseret selv. Jeg får smertejag overalt på kroppen, mest på lårene (udover ankelsmerterne), og jeg har konstateret, at de smertejag, der kommer, er stræk. Ganske enkelt. Det kan ikke være anderledes.

Jeg vågnede ved 7-tiden i dag, og kiggede ud af vinduet på sneen. Det var først da jeg havde kigget ud af vinduet i 2 minutter eller sådan noget, at det gik op for mig, at René stod ved siden af vinduet. Haha. Det dér gullige lys fra gadelygterne reflekteredes i hans hud, så han så orange ud - så jeg så ham bare ikke. Vi blev enige om, at han måtte have bidt lidt for meget af sin lillefingernegl, siden han var blevet så tynd at jeg ikke kunne se ham ved siden af vinduet (René er - som jeg - ret stor i det).

Jeg er glad for, at jeg ikke skal med ind til tandlægen i dag, for så var det "rigtige" sko, og pludselig kan jeg mærke, hvor utrolig skævt jeg gik før, og hvor utrolig ubehageligt, det faktisk er. Mine sko er fuldstændig udtrådte. Det kan jeg ikke lide. Jeg har et par vinterstøvler, men nej. De er store, tunge og halvsvære at få på - og især med en brækket ankel. Ja, man skal tage en del hensyn :)

Det er altså fantastisk koldt i dag, men ret skal være ret; jeg har ikke ret meget tøj på. Her er 0 grader, så jeg må altså lige smide et par bukser på understellet. Det er er vel egentlig også eneste sted, der mangler nu? Hæh. Tøj er min ven. Mæhn væhn! Jeg elsker tøj. Eller... Jeg elsker måske ikke tøj, men jeg elsker at have det på, og jo mere jo bedre. Jeg elsker at vågne om  morgenen og så have tøj på - allerede - fordi jeg om aftenen var forudseende og tænke "I morgen skal du ikke noget, så gå i bad nu og tag morgendagens tøj på, så kan du sove i det i nat og have det på i morgen" - og det gør jeg!

Ej, altså, jeg har fået diarre her til formiddag, og jeg har så meget behov for at komme på wc lige nu, men René sidder derude!!! Det er bare ikke optimalt!

Det der mousse, jeg bruger mod eksem i hovedbunden... Det lader til, at det virker, men hold da lige op, hvor er der bare hår ALLEVEGNE! Om det er fordi hårene til stadighed falder spontant af, eller om det er fordi jeg skal massere moussen ind i hovedbunden, og derved for "løsrevet" en masse hår, ved jeg ikke.

Men det bliver vel bedre på et tidspunkt. Det satser jeg på!!! Det er jo derfor, jeg gik til hudlægen til at starte med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar