Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 9. januar 2014

FF, tandlægen og veninder, som alt for hurtigt glemmer

Jeg lytter faktisk til FF nu, for jeg fik helt lyst til det efter at have læst en kommentar om det på en anden side. Well... Det var mig, der skrev kommentaren. Men FF er fede, og jeg lytter til dem nu. Jeg elsker at lytte til deres bridges.  Deres musik er helt særegen, fordi de har den hårde musik, og så de bløde bridges. Det kan jeg enormt godt lide.

Tandlæge mandag. Jeg er nervøs. Ikke for tandlægen, det bliver rart, men det er lidt skræmmende at skulle ud. Men der findes Flextrafik. Woohoo! Så jeg hopper ned i en bil og bliver kørt direkte til Solrød Center og kan gå op til min tandlæge, Olaf Petersen, som plejer at passe godt på mine tænder uden at tage alle mine penge for det. Gratis reklame for Olaf Petersen, y'all. Megagode tandlæger dér, de er dygtige, venlige, smilende, og de er ikke dem, der tager flest penge for det :) Jeg kan kun anbefale klinikken! Solrød Center 57, 2680 Solrød Strand.

Jeg har nok et hul, tror jeg. Jeg er ret sikker. Det skal ikke laves på mandag, det skal jeg lige have styr på økonomien på. Der er brugt MANGE penge i denne måned allerede, og vi har ikke ret mange penge tilbage på nuværende tidspunkt.

Det er egentlig meget pudsigt, at folk, man har kendt i mange år, pludselig ikke længere ved hvem man er...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar