Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 2. januar 2014

Headsets og penicillin mig i røven!

Jeg hader, hader, hader penicillin piller! SUK! Det der med tom mave og mad og rend mig i røven hvor er det irriterende! Jeg kan virkelig ikke klare det, mand, jeg går snart nedenom og hjem! Helt til på tirsdag! ØV! Men okay - det tager jeg med. Jeg kan sgu da sagtens klare det shit, mand, I'll manage!

Jeg har fået så latterligt røvondt i min ankel. På lørdag er det lørdag - og det er allerede i overmorgen, og jeg har simpelthen ikke fået læst en skid bibel! Jo, altså... Den artikel, Jonna mente jeg skulle læse. Men... Jeg har ikke sådan rigtig læst noget andet. Jeg skammer mig, men jeg må jo følge op på det i morgen! Jeg har også lørdag formiddag. Jeg har vist i øvrigt glemt at skrive til Jonna at vi godt kan. Kan hun så overhovedet stadigvæk? Kan jeg klare det, når jeg har så ondt? Jeg bliver nok nødt til at se smerterne an til i morgen. Det skriver jeg lige til hende. Så.

Men nu har jeg faktisk fået lyst til at sidde med det, i ro og mag, og læse om det. Her er ikke ro og mag, for René voldtager volumen-knappen på sit fjernsyn - men måske kan jeg tilbyde ham et headset? Så er der ro for mig til at læse! Sikke dog en fantastisk idé :) Men jeg må først forhøre mig - det er jo ikke sikkert, at han indvilliger i det. Det gør han, men jeg går i stuen i stedet for - det er mere "venligt" eller hvad man kalder det. Han skal jo også kunne ligge ned :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar