Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 14. januar 2014

Selvmedlidenhed med glasur

Først vil jeg gerne lige sige til hende Sarah fra "Luksusfælden", den kvindelige ekspert: Det klædte dig SÅ meget at du droppede den arrogante, dømmende måde, du var på før, til den person, du fremstod som i sæson 10 - du var simpelthen så sød og venlig og hjertelig at se på. Jeg kunne slet ikke lade være med at holde af dig, hvor jeg tidligere slet ikke brød mig om dig. Godt så. Du opdager nok aldrig dette, men måske kender du en, der kender en, der ved et tilfælde er faldet over det.

Videre i teksten. Jeg er begyndt at overveje - i det små, ikke alvorligt eller seriøst, mere sådan "på tegnebordet" - om jeg måske har fået en form for følgesygdom på grund af noget af al den medicin, jeg tager, fordi jeg falder i søvn spontant temmelig ofte, også uden at have lagt op til det selv. Jeg tror det faktisk ikke, men jeg har da bare tænkt lidt over det de sidste par timer, efter jeg lavede denne kommentar til et indlæg på en anden blogside:

Jeg er som regel træt, hvis jeg har sovet for lidt - eller for meget. "For meget" for mig er alt over 7-7½ timer. Jeg kan ikke rigtig vågne, jeg er sløv hele dagen og sidder rent faktisk her, lige her på min stol (som pt. er en spisestuestol) foran mit computerbord, med underarmene på kanten og fingrene hvilende let på tasterne - og sover. Det sker ret ofte for mig. At jeg falder spontant i søvn, fordi jeg er så træt. Forleden satte jeg mig i stuen i hyggebelysning og stearinlys på bordet for at læse noget om religion - og pludselig vågnede jeg med et sæt. Jeg kunne have brændt hele hytten af. Eller en dag jeg sad foran komfuret for at passe maden (jeg har problemer med ryggen, så når det er slemt, sidder jeg ned) og pludselig vågnede jeg med hovedet på armene - min albue var omkring 20cm fra en gryde med kogende vand. Det er sket gentagne gange, at jeg under en opvask vågner adskillige gange ved at jeg taber en gaffel, et glas, en skål - whatever - ned i vasken, så jeg får et chok. Jeg kan sagtens tage mig 3-4 timer på en opvask, der burde tage ½ time.

Men det er fordi jeg enten sover for lidt eller for meget. De dage, jeg sover mellem 7 og 7½ time, sker de her ting ikke. Det er meget bedre. Så der er kommet skema på. Jeg går i seng mellem midnat og 1 hver aften, og mit vækkeur ringer klokken 8 hver dag. I dag vågnede jeg klokken 7 - men jeg gik i seng klokken 1. Det bliver en dårlig dag. Jeg sidder allerede og hænger.

 Det satte det lidt i perspektiv, ikke? Fuck, hvor har jeg ondt i hovedet lige nu. Sådan... Virkelig ondt i hovedet. Og jeg kan ikke tage piller for det, for hovedpinen kommer muligvis fordi jeg tog piller i går. Jeg tog den dosis, der er ordineret (af Tramadol) og 1200mg MINDRE Ibumetin end det, jeg har fået ordineret. Så i går tog jeg i alt 200mg Tramadol og 600mg Ibumetin. Jeg tror at det er en gigantisk dårlig idé at tage smertestillende i dag. Men denne hovedpine er ond. Jeg har faktisk lyst til at gå i seng, men eftersom jeg skal være fastende fra klokken 3 i nat og frem til klokken 11 i morgen formiddag, er jeg ikke på vej i seng nu eller foreløbig. Jeg har ikke lyst til noget som helst lige nu - og jeg skal snart til at lave mad. Jeg kan slet ikke overkomme det, men altså; jeg sprang let og elegant over det i går - det sker ikke igen i dag. I dag skal jeg lave mad.

Renés fjernsyns-ting derovre er så højt... Hvorfor er Youtube-videoer så højlydte? Jeg overvejer at smække mit USB modem i den bærbare megagamle bærbare computer og sætte mig ind i stuen, hvor der er helt, helt stille. Ingen larm, bare mig og mine tastelyde. Det ville være rart. For der er ingen tastelyde på den computer. Den er fuckerlangsom - man den kan flyttes. Der er en computer derinde, men den er ikke tilsluttet, så skal vi først lige tilslutte en skærm og et keyboard, og der skal også findes en mus.  Men jeg gik forbi derinde tidligere, og det hele står ved siden af fjernsynet, nærmest som en "sampak" - den bliver jo brugt, når René skal fikse andres computere. Af og til kan det ikke ordnes via Teamview, og så må man stille op med sin computer - så er det meget smart at vi har en skærm, et tastatur og en mus stående, og computeren blev sat op, engang vi skulle have en gæst, der skulle benytte en computer samtidig med os andre.

Men den dér mad. René skal vist også i Netto. Bare jeg kunne gå med, men der er jo også hospitalet i morgen, og hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan klare hele turen ned til Netto, og jeg må gå tilbage - så får René en dobbelttur ud af det - det er ikke fair.

Jeg synes, at jeg er så tung i hovedet, at det truer med at kvase min krop under dets vægt. Jeg burde faktisk ikke engang sidde foran denne skærm. Men det er en god skærm, så den burde ikke forværre hovedpinen. Jeg ved det ikke, men altså, jeg føler det som om jeg er på vej i graven - for bare lige at have ondt af mig selv x100.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar