Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 3. januar 2014

Smerter på motorcyklen, nemlig - skrid Paulie

Forestil jer en solrig eftermiddag, det er sommer, og en let brise fejer hen over kornmarkerne.  Midt imellem går en "traktorsti", så både traktorer, biler og mennesker på gåben kan komme frem. Jeg kommer susende på min motorcykel, da Daves (Megadeth) stemme pludselig lyder i mit hoved: "Er min plade god, Rikke?" Jeg suser videre. "Jeg skal se på det," siger jeg, for jeg vil gerne gøre Dave en tjeneste - han har gjort så meget for mig. Pludselig skifter drømmen, Paulie Shore er en dværg og bryder ind i et hus, beboerne kommer hjem, og han lader som om han er en paraplyholder, og de lægger ikke mærke til det. Så vågnede jeg. Thank God, for Mr. Shore reallys does suck!

Yeah. Ellers en okay nattesøvn. Jeg har ikke mere ondt nu, end dag jeg gik i seng. Mindre, tror jeg faktisk. Jeg tog penicillin klokken 9:15, så der er omkring ½ time til min morgenmad - og jeg er sulten.  35 minutter er sgu alligevel lang tid, når man sidder og venter.

Jeg har bestilt varer fra nemlig, de skulle meget gerne komme i dag mellem 17-18. Jeg glæder mig, for jeg har bestilt appelsiner. Jeg elsker appelsiner, men spiser dem sjældent, pga. tænderne. Jeg må blive bedre til lige at skylle munden med vand bagefter :) Jeg har også købt 2 flasker Tuborg Squash, ford jeg pludselig blev inspireret, og der heldigvis var tilbud på dem. Jeg ledte efter Pepsi regular, som de ikke havde på lager - og fik øje på den gule dér... Hehe. Jeg er vist gået lidt amok i appelsiner... :S Jeg har også købt en ananas og en bakke med de bedste pærer, man kan få - og håber at de ikke er dårlige!

Jeg venter på, at der kommer en sygeplejerske og kigger på mit sår. Jeg ved ikke, hvad der skal ske nu. Jeg er blank. Fuldstændig. Der kan være tale om, at  sårskorpen skal pilles af, så såret kan hele indefra.  Det begynder at blive klamt, ikke, kan I mærke det? Så prøv at være mig! Fuck, jeg ryster skræk lige nu. Det gør mig så pissebange! Smerte er ikke mig. Min smertetærskel er meget, meget lav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar