Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 25. januar 2014

Ad! Men sådan er det jo bare - haha

Jeg er hjemme! Jeg kom hjem temmelig sent torsdag eftermiddag. Stuegang mellem 9 og 12 mig i røven. Prøv med klokken 14:30. Men min far kom og hentede mig. Cool. Så jeg kom hjem til min dejlige mand, lejlighed og min computer. Lækkert!

I går, fredag, fik jeg så tjekket op på de ting, der skulle. Jeg ringede til Møllebo (fysioterapi) og forklarede dem situationen, og jeg ringede til hjemmesygeplejerskerne og anmeldte min hjemkomst, og der kom en sygeplejerske i går, som skiftede mit plaster. Så fik jeg tjekket e-mailsene fra lægen igen, og jeg skal ringe derned mandag mellem 8-9 ang. for høje levertal. I dag ankom en sygeplejerske en dag for tidligt, og vi lavede tiden fra søndag (i morgen) om til mandag (i overmorgen).

Det var også i går, René fald med to skåle med brandvarm pasta ud over sin krop, og har fået en masse mindre brandmærker og en masse blå mærker. Han faldt hårdt, og jeg kunne ikke få ham op. Han kom dog op til sidst, og han gik i gang med at rydde op. Imens lavede jeg en ny gang pasta med kørdsovs, som jeg lavede selv, i stedet for at bruge Dolmio, og min kødsovs blev perfekt. For en gangs skyld. Der var den rette mængde hvidløg i, paprika, basilikum, timian, paprika, salt og peber i, og den chiliolie, jeg stegte løgene i, var i tilpas mængde. Den gik bare op i en højere enhed. Nå ja, og så hakket tomat, og tomatpasta. Og Quorn fars. Jeg svinede ad helvedes til derude i går, med løgskræller, så jeg har sat en huskeseddel på køleskabet, lige ved siden af håndtaget: "Husk at støvsuge, dovne kælling" - så glemmer jeg det ikke :)

Jeg blev opereret den 21. januar, og i går, den 24. januar, var mit sår kommet så langt i helingen, at det næsten var stoppet med at lække blod. Det er på billedet her lige rengjort. 16 sting, sagde sygeplejersken.


Når det er sagt (og vist - hehe) vil jeg lægge makeup, for jeg synes at det er synd for mig, at jeg ikke har haft makeup på i meget lang tid. Så nu skal jeg fandeme være lækker! Man kan alligevel ikke se såret, fordi jeg har denne støvle på uden over.





Noget af et monstrum, ikke? Haha. Jeg støder ind i alt, fordi den er 6-7 længere end min fod, og omkring 5 cm bredere - jeg går ind i dørkarme, sengemeder, toilettet, affugteren... Kanten er på bagsiden superskarp, og den borer sig ind i min hud. Jeg har forsøgt at klistre bløde ting på, men intet tager det. Så jeg må leve med den. Jeg tror også, at de snupper den d. 4. februar, når jeg skal derind næste gang :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar