Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 31. januar 2014

Jeg er ikke blevet væk - ville I lede, hvis jeg var? (hehe)

Jeg har været længe væk, hm? Jeg lever et liv på farten, jeg har ikke altid tid til at skrive. Jeg er på konstant tur mellem min faste base, mit køkken og mit wc. Det kan godt tage pusten fra en, og ... Ej. Jeg har bare blogget lidt for meget et andet sted...

I dag har jeg haft kramper og har forvredet samme fod 2 gange. Heldigvis, kan man jo så sige - med lidt humor i stemmen, er det ikke den ankel, der er i støvlen, men den ankel, jeg skal støtte på. Jeg har altid været den heldige, jo. Haha. Ej, det er sgu okay. Jeg har mere ondt i knæet, det optager mig mere - og det er gigt, der plager mig. Det er ikke fald. Jeg har, fordi jeg har haft kramper frem til sent, kun fået lavet øvelser 1 gang i dag. Jeg regner med, at jeg om lidt springer over i min seng, kaster min støvle (den nye, smarte og sorte, jeg har fået) på gulvet, mens jeg lige laver lidt øvelser. Jeg skal faktisk lave dem 3 gange om dagen. "Sekundær frakturkollaps" - jeg har sedler overalt for at huske mig på det. Så jeg ikke glemmer at jeg kan risikere at brække benet spontant. En dag som i dag har gjort mig skidebange, fordi jeg havde forvredet begge ankler, hvis jeg ikke havde haft støvlen på. Og... Nej. Men støvlen skal smides ud, regner jeg med, på tirsdag, når jeg skal til kontrol. Røntgen først. Det bliver meget, meget spændende. Jeg er rystende nervøs. Jeg ved nemlig godt, at jeg har en tendens til at støtte for meget på benet, og selvom jeg prøver at lade være, tager jeg stadig mig selv i det. Faktisk er det så grelt, at jeg af og til tager mig selv i at stå på ét ben - det dårlige ben. Det er ikke en god forretning.

Nå. Katja, dejlige kvinde, var her for at hjælpe med tøjvask i går. Dejligt! Jeg elsker rent tøj. Så nu kan jeg få rent tøj på kroppen! Hun skal på ferie, hun er rejst nu, kommer hjem 10. februar. Vi har aftalt, at hun fremover vasker for os hver 2. mandag, og at hun får 150 kroner pr. gang. Det er en god aftale. Den 12. februar kommer der en visitator fra Køge Kommune for at snakke hjælpemidler - primært til René.

Ellers sker der ikke noget. Jeg skal putte det dér skum, Bettamousse, i håret om 1 minut, skemalagt, på grund af det eksem jeg har i hovedbunden. Det hjælper faktisk rigtig godt. Det er noget, jeg er virkelig glad for. Mit engang så smukke hår er fuldstændig ødelagt af eksemen. Men nu må jeg jo så bare kæmpe mig ud af det med det dér Bettamousse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar