Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 1. januar 2014

Postdanmark er virkelig på nipperen til en røvfuld!

Jeg har lige købt mig fattig i mærkelig ting hos Creativ Company - en hobbybiks - på nettet, og jeg lover jer for, at det har René også! Haha! Han har købt for sindssygt mange penge! Jeg har købt for 490 kroner, det koster 72 kroner i fragt. Det betyder at René har shoppet for lige knapt 1.100 kroner - haha. Han skal bruge så mange ting - magnetbånd, sandpapir, skæreplader osv. Det løber jo op.

Da jeg vågnede havde jeg fucker ondt i ryggen. Mand, det var vildt. Jeg snuppede et par piller (tre - én Ibumetin og 2 Tramadol) men blev så træt, så det, jeg skrev, ikke gav nogen mening, og der kom lange passager med f.eks. "kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk" - det går jo ikke. Jeg er sikker på, at det ikke var pillerne. Jeg reagerer ikke på dem, andet end at de lige tager toppen. Sådan plejer de i hvert fald at virke.

Jeg er i tvivl omkring såret. Jeg burde skifte plasteret i dag, men jeg faktisk ikke, om jeg må, og om det skal. Det sidder gaze under plasteret, og det er trukket igennem. Føj. Det kommer til at gøre FUCKERondt når det plaster skal af! Jeg er nervøs og "bange" allerede ved tanken! Sygeplejersken kommer jo først i overmorgen. Jeg retøh.. Hvad skal jeg sige... Jeg er bange for, at det plaster ikke må sidde så lang tid. Det er jo 5 dage - på samme plaster. Det er vist lige i overkanten.

Jeg skulle på toilettet her for en times tid siden, men jeg lod René, som også skulle tisse, komme først. BAD mistake. Jeg tissede i bukserne.Det er ikke løgn. Jeg åbnede for sluserne 20 sekunder før jeg satte mig på toilettet. Bittert - bukserne var nyvaskede. Hader den slags. Men det er lidt komisk alligevel. Og man ved det godt, for jo tættere man kommer på toilettet, jo mere skal man tisse.

Jeg glæder mig sådan til pakken fra cchobby kommer, for jeg får det linierede papir! Så skal jeg fandeme skrive! Det bliver så fedt, så fedt! Jeg har bestilt elastikmapper, A4 papir, blyanter og stifter til dem. Det er det, jeg har købt. Grunden til at det er så dyrt, er at jeg har valgt at købe 2 pakker med elastikmapper. Det koster jo 150 kroner. Men der er 24 i hver - så nu har jeg hele 48 elastikmapper! Uh! Dejligt! Især når jeg har 10 linierede A4 blokke at grifle ned på! Det bliver så skønt at kunne studere mere, det går bare ikke for mig på kvadreret papir. Jeg synes virkelig at det er irriterende. Linieret papir er sagen! Jeg regner med, at jeg kommer til at bruge alle 48 elastikmapper - med tiden :)

Men første dag i 2014, og jeg har faktisk haft en god dag, selvom jeg måtte tage en middagslur. Den har da fungeret fint alligevel - haha. Jeg elsker at være vågen, men det er nu rart med en lur engang imellem. Hæhæ. Ellers er jeg tilfreds med, at jeg slipper for at lave mad i dag. Jeg har alt, alt for ondt til at lave mad,og derfor er det SKØNT at René gider "at lave mad" til mig. Når René laver mad, involverer det en brochure og et telefonnummer. Og det er lige præcis det, jeg har brug for i dag. Det er jo så også den 1. januar, så det er nok pizzeriaernes travleste dag på hele året. Derfor er det nok en meget god idé at ringe i god tid inden de lukker.

En klage er på sin plads.  Postdanmark er simpelthen så frække, at de fremover (i år) tager 9 kroner (ja, NI kroner) for at sende et ganske almindeligt brev på 50g eller under. Hvad fanden sker der oppe i hovedet på dem? Javist, der er gået e-mail i systemet, men alligevel? Og deres service bliver bare virkelig ... Tal om at trille med fuld fart ned ad bakke! Jeg skulle sende et brev, som jeg fik tilbage 4 gange (ja, FIRE gange) før jeg endelig fik det igennem ved at klistre et stykke hvidt papir oven på adressen (som i øvrigt var korrekt de første 3 gange) og skrive adressen igen, og oven over skrive "BOR PÅ ADRESSEN!!!!" og overstrege det med en high light tusch, så det stod med neon, og så smide et nyt frimærke på. Det var åbenbart det, der skulle til. Hvad fanden er det for en service, altså! Det koster jeg ved ikke hvor meget for at tilsendt en pakke, når man køber den via nettet, og den skal sendes ud med Postdanmark. Det er sygt, så mange penge de tillader sig at tage for deres vildt ringe og dårlige (ikke-eksisterende) service! Og jeg synes 9 kroner er MANGE penge for et frimærke. Da jeg var 13 år, dvs. for 20 år siden, kostede et frimærke 3,75 kroner. Og når det steg, var det med 25 øre eller 50 øre. Nu er det jo en hel krone eller mere - om året! Det er fuldstændig vanvittigt!!! Jeg kan ikke lide Postdanmark! Heller ikke selvom jeg benytter det, fordi jeg har en svaghed for håndskrevne breve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar