Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 3. januar 2014

Anoreksi? Mig? Nej

René har fablet om det i flere måneder, og nu siger min mor det også. Jeg viser tegn på begyndende anoreksi. Jeg synes virkelig at det er noget pjat. Jeg ved godt, at jeg har svært ved at spise og at jeg med vilje undgår det. Det går bare ikke for mig. Jeg kan ikke spise. Men anoreksi? Nej. Det har jeg ikke. Jeg ved godt, at jeg lyder som enhver, der benægter at de har anoreksi. Men seriøst? Jeg er ikke på vej ind i anoreksi. Fordi jeg ikke spiser mad, sker det jo ikke, at jeg ikke spiser. Det store problem for min krop og mine tænder er jo, at jeg fylder mig med frugt. Det er ikke godt, men det vil jeg hellere spise. I dag er jeg brudt sammen i telefonen, fordi jeg skulle fortælle min mor, at jeg har udviklet angst for at spise, fordi jeg konstant er ved at blive kvalt i maden, og at jeg ikke tør at spise, hvis jeg ikke har et helt glas sodavand foran mig, og helst en flaske ved siden af, så jeg hurtigt kan hælde op, hvis det ikke er nok. Mine stemme rystede, knækkede og jeg begyndte at græde. Jeg lovede min mor at ringe til KBJ på mandag.

Anoreksi... Hvordan de forbinder det med mig, forstår jeg ikke. Måske ved jeg bare ikke en skid om anoreksi. Når man hører om det, er det altid om personer, der mener at de er for fede eller grimme og gerne vil være tyndere, fordi de mener at det vil hjælpe dem. Eller noget i den retning. Men det er jo slet ikke de tanker, jeg har? Eller; jo, men det er ikke dominerende tanker hos mig, og jeg ved godt, at jeg ikke taber mig på en sund måde, og havner på hospitalet og så videre. Det er slet ikke noget i den retning, jeg er ude i. Men er anoreksi andet? Jeg burde sætte mig ind i det, når de to mennesker, der er tættest på mig, mener det. Men det virker altså bare virkelig urealistisk og jeg har næsten ikke overskud til at beskæftige mig med ting, der ikke interesserer mig.

Jeg fortsætter på min normale måde. Jeg er sulten nu, men jeg ved at jeg kløjs i maden, så jeg drikker bare lidt ekstra "TOPFORM LIGHT" fra Harboe. Den er genial. Jeg er faktisk glad for, at jeg blev træt af cola, for den her smager meget, meget bedre - selvom den er dyrere end den cola, jeg drak før: "Cola Z" fra Coop. Den hed tidligere "X-tra Cola Light" - hehe. Lækker cola, faktisk, men pludselig en dag kunne jeg bare ikke drikke det længere, og så købte jeg Topform. Lækker sag. Måske spiser jeg en appelsin eller to :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar