Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 16. januar 2014

Når det gode modregner det dårlige

Ja. Jeg har haft hele 2 dejlige oplevelser i dag, begge her til aften, så det har været en røvdårlig dag, men en pissegod aften - for nu at smide lidt ekstra efter bande-krukken :) Jeg må efterhånden snart være en rig kvinde. Ærgerligt at det kun er fiktivt. Haha.

En mand ringede på, Niels, jeg har aldrig mødt ham før, og alligevel var jeg så åben og imødekommende, som jeg aldrig har været før, jeg var næsten færdig med aftensmaden, men skyndte mig at lave mere, og det hele var bare så dejligt... Jeg fik bare det største boost, altså, og bagefter fik jeg ordnet køkkenet. Det er jo fuldstændigt fantastisk at jeg kunne klare alt det her! Det skete pludseligt, der var ingen tid til at tænke, det var mig der inviterede manden indenfor og med på mad - og jeg gav ham en knus! Jeg er så stolt af mig selv. Virkelig. Jeg havde aldrig mødt ham før! Wauw... Tænk at jeg kan det. Bare sådan... Det er utroligt, ikke? :)

Jeg har også fået ordnet køkkenet - langt om længe. Det hele kører på skinner. Sky's the limit, right? Er det ikke det, de siger?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar