Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. januar 2011

At lide af hypokondri....

René er en darling. Han har købt is til mig - til at køle min hals ned. Det er skønt! Det gør bare så godt! Tak, svigermor, for at give ham sådan en genial idé! Jeg er vild med at min hals ikke brænder! Og jeg har tilsyneladende ikke nogle af de alvorlige bivirkninger ved den penicillin, jeg får. Det er jo genialt. Jeg er godt nok rimelig træt, og MOR kommer i morgen... Typisk, ikke? Vi har ventet på hende i hele december måned, og så kommer hun når jeg er syg. Men vi har advaret hende, og hun valgte at hun vil komme alligevel.

René har også husket at købe D-vitamin til mig! Åh, jamen, den dejlige, dejlige mand... Han forkæler mig sådan. Han havde ikke engang fået besked på at købe D-vitaminer! Mein liebling! Menøh... Nu skal jeg jo så til at gøre rent, vaske op og støvsuge, fordi MOR kommer i morgen formiddag. Det er ikke helt lige min dag til det - men det er det eneste tidspunkt, jeg har. Jeg har ondt i ryggen. Gotta love it. Jeg er overdrevet træt, faktisk. Det er lidt over 1 time siden, jeg tog pillen, og det kan godt passe, at bivirkningerne sætter ind nu. Men det er jo så bare træthed, der er kommet. Og hovedpine. Og brystspændinger. Hvorfor mon jeg har det? Det hører da ikke til på bivirkningslisten. Nå, men det er nok noget af det andet medicin, jeg får. 

Jeg overvejer seriøst en hurtig morfar, her nu, så jeg nå at komme op og vaske op og rydde op. Det vil være optimalt. Jeg skal bare liiige... sove lidt... Lidt må man gerne, ikke sandt? Kæft, mand, jeg har ondt i ørerne. Det går nok også væk når penicillinpillerne virker. JAJA! You don't have to say it. Jeg er hypokonder, jeg ved det godt. Hmpf!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar