Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 3. januar 2011

Jeg klager sgu til DAB

Jaah... Det er mærkeligt, når folk man aldrig hører fra, pludselig beder om ens ekspertise. Det kan jeg faktisk godt lide. Jeg er glad for, at folk ser mig som en, der ved noget om noget. Jeg har lige skrevet et langt svar til personen, som spurgte mig om hjælp. Jeg håber at vedkommende kan bruge mit råd.

Ellers er jeg igen vågen alt for tidligt. Drømte at jeg forsøgte at overtale mig selv til at tisse i sengen. Haha. For jeg skulle tisse rigtig meget, så det var da bare med at komme ud på wc'et og få tisset. Og nu sidder jeg så her. Jeg har det rart, hører lidt musik - The Blue Van, som jeg absolut tilbeder for tiden! Det er jo ganske smuk musik!

Jeg drikker kold cola, burde finde mig et sugerør, synes det ser sløjt ud med tænderne... Jeg tror sgu, at syreskaderne er ved at få bugt med fortænderne... Det er noget seriøst crap. Jeg ved godt, at det kan laves, men det kommer jo til at koste en formue! En formue, vi bare ikke har. 

Vi skal have ordnet så meget i dag. Der skal ringes til kommunen, vi skal hente Renés medicin, bestille bil fra Flextrafik til den 12., når jeg skal have undersøgt knæene. Jeg skal over på ejendomskontoret klokken 8. Næh. Gu' vil jeg ej! Jeg klager direkte til DAB. Nu må det være nok med de ejendomsfunktionærer dér. De laver ikke dagens gode gerning. Det er efterhånden 3 måneder siden, jeg klagede over min bruser, samme med emhætten, og de idioter har ikke fået lavet en skid. Jeg magter det ikke. Jeg har været derover  3-4 gange, og de kommer freaking bare ikke!!! Det er på tide, at DAB får en klage over dem derovre.

Og ellers nyder jeg bare morgenstunden. Klokken er nu 5. René skal op om 2 timer. Jeg burde sove med i de 2 timer, men jeg er altså ikke træt længere... Og så gaber jeg. Flot, Rikke. Haha. Men jeg går ikke i seng nu. That's final.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar