Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. januar 2011

Love shot!

Damn... Syg. Det er, hvad jeg er.  Jeg har haft grum hovedpine hele dagen, kastet op 2 gange og haft ondt af mig selv. Men det lader som om der er en opklaring på vej. Jeg har stadig ondt i halsen, men ikke nær så meget. Ørerne... De smerter ikke længere, dog klør de stadig. Efter sidste bræktur, varmede René en krydderbolle til mig, som jeg spiste uden noget på. Det reddede ligesom min mave. Jeg er blevet i helt godt humør. Jeg har sovet hele dagen, stort set, også mens MOR var her. Det er der bare ikke noget at gøre ved. Men jeg er dog lidt bekymret over, at jeg stadig har ondt i halsen, eftersom min penicillinkur stopper i morgen... Jeg burde ikke have ondt nu. Måske er det ikke halsbetændelse, men influenza eller noget i den stil? Jeg har ikke feber, og jeg er ikke snottet. Jeg har bare... Ondt i halsen. Og i hovedet, selvom den smerte tager pause nu. Hurra for hovedpinepiller!

Ellers går det vel fint nok... René har vist sig som en perfekt gentleman. Han nusser omkring mig og sørger for, at jeg har det godt. Det var lidt mere, end jeg havde forventet - han har det ikke selv så godt; han har også ondt i halsen. Jeg har endda fået ham til at nusse mine fødder! Det er helt vildt, normalt nægter han at røre mine fødder. Han er simpelthen så sød!


Jeg tror, at jeg har sovet sammenlagt 20 timer i løbet af de sidste 24. Det er vildt. Men når man er syg, er man vel egentlig mere træt? Jeg føler mig lidt nu godt tilpas og tror, at det er fordi jeg har fået det bedre. Jeg elsker simpelthen bare at blive rask! Yay! 


Det varer dog ikke længe, før jeg hopper i seng igen... Jeg er ikke klar til at stå op, jeg kunne bare ikke ligge ned uden smerter længere. Når René går i seng om "det varer nok ikke så længe" går jeg med. Jeg kan godt lide, når vi går i seng samtidig. Han er dejlig - fik jeg sagt det?


Jeg er som sædvanlig gået amok i "Love Shot" - I har vel hørt den nu? Kom nu, for fanden! LYT LYT LYT!



Nu må I sgu høre den - så kan det fandeme ikke blive nemmere! Bare tryk på linket, kom nu...! Og hermed... Godnat. Igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar