Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. januar 2011

Jeg drikker cola - elsk på cola!

FUCK YEAH - I got that venom in my veins!

Jeg drikker cola. Mmm... Cola.... Og her om lidt spiser jeg pestoflutes. Jeg er teknisk set ikke i stand til at spise de dér pestoflutes, men eftersom jeg faldt i dag, har jeg ligesom... Trøstespist lidt, fordi jeg har fået et slag på fedtpuderne foran ribbenene, og nu har ondt. Så i dag er en fridag. Det er også fredag - Friday - så det passer meget godt. En eller anden plausibel undskyldning skal man jo finde på! 

Vi har stort set brugt alle vores penge...! Vi har meget, meget få penge tilbage... Faktisk, såøh... Har vi brugt 1 krone for meget. Vi har underskud. Vi kan sagtens dække det med flasker  - man får jo 3 kroner for én flaske - men vi skal ind til Køge for at gøre det, fordi Herfølges afdeling har lukket for den slags ekspedition. Hvor freaking irriterende er det! Så vi burde faktisk tage til Køge og indsætte 1 krone på vores konto. Åh... Suk.

Menøh... Ja. Det går vel. Forhåbentlig! Jeg har overvejet at se en film i dag, men jeg har ikke fundet ud af hvilken, plus at jeg ikke ved hvornår og om jeg overhovedet gør det - og om det skal være alene eller sammen med Hr. Poulsen. Åh, han er også så dejlig, ikke? Elsk på René! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar