Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. januar 2011

Halsbetændelse

Se... Nu er jeg jo dybt bekymret... Jeg tror, at jeg har fået halsbetændelse. Den slags er penicillinkrævende. Det er ikke det, jeg skal nu! Jeg skal til undersøgelse om 8 dage!!! En penicillinkur varer i 10 dage! Satans! 

Nu ringer jeg til lægen her klokken 8 og spørger ham om, hvad fanden jeg skal gøre. Jeg vil gerne have info! Jeg føler lidt, at jeg bliver nødt til det. Og muligvis er jeg nødt til at fare til lægen i dag, her til en formiddagstid. Ellers må det blive i morgen. Oh.. great. Tynd mave. Bliver det mon meget bedre? Jeg har ellers lige været derude, men jeg kan da mærke nu, at det er på tide at gå derud igen. Men eftersom jeg har 6-7 minutter tilbage til jeg kan ringe, vil jeg forsøge at holde mig... Jeg hader det her. Virkelig. Nej, det går ikke. Jeg må på toilettet.

Godt så. Nu har jeg skidt færdig, og jeg har fået snakket med lægen, der har sendt en 3-pille-penicillinkur til mig. Det er skrappe sager, men den virker som en 10 dages kur. Men i stedet for 20 piller, er det kun 3 piller. Han sagde, at det ville være ærgerligt, hvis min undersøgelse kulsejler nu... Og det har han HELT ret i. Derfor er jeg tilfreds med at jeg får den kur - så behøver jeg ikke at bekymre mig om den 12.! Awesome.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar