Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. januar 2011

At være smælderfed

Yay! Min læge har givet mig et brev, hvori der står at jeg er pænt fed og skal på slank med hjælp fra en diætist fordi min krop er ved at bryde sammen. How about that. Hvor heldig kan man være. Det er dejligt nok at komme derned og tro man skal snakke behandling og så siger manden "Du skal jo på et julemærkehjem, eller sådan noget lignende" Virkelig nederen. Nu spiser jeg vindruer, det er SÅ usundt for tænderne, men de er på tilbud, og jeg fik sådan en lyst til dem. Jeg købte 2 bakker vinduer (1kg) og en ananas for i alt 40 kroner - det er jo meget billigt, sådan set! Elsker billigt frugt! 

Ellers sker der intet. Jeg er næsten lige kommet hjem. Var jo hos svigerforældrene efter lægen, hvor jeg tog mig en lækker slapper på sofaen. Skønt. Jeg hyggede mig meget godt, men det er sååå rart at komme  hjem. Vi tog derindefra da klokken var omkring lidt i to, og jeg har skulle tisse lige siden. Jeg har ikke fået taget mig sammen endnu, jeg tænder mere  på ideen om en lur, må jeg indrømme... 

Plus at jeg faktisk har skulle tisse så længe, at jeg stort set ikke skal tisse længere... Totalt usundt. Har i øvrigt fået købt klorhexidin til hjælp til behandling af paradontose. Jeg har jo fået det lort ved visdomstænderne, fordi de sidder for lang tilbage til at jeg sådan rigtig kan nå dem med tandbørsten uden at knække mig. Men klorhexidin skulle vist være godt - det sviger min svigermor, og hun er vist tidligere tandklinikassistent eller noget i den retning... Jeg er ikke helt sikker, og det er ligegyldigt.

Arh... Who am I kidding... Jeg går i seng. Tager mig en lur inden jeg skal lave aftensmad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar