Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. januar 2011

Yes sir!

Well I ain't evil, I'm just good looking! - yeah, better learn it! Jeg har i dag formået at spise 4 gulerødder med dip til - og jeg spiser ikke dip til mine gulerødder igen. Det er bare ikke "my thing".  Jeg overvejer lidt, om jeg mon skal invitere René en tur i sengen, for han snakkede om at han var underernæret. Det er han egentlig også. Nok om det. Jeg tænkte bare på, om det måske ikke også er lige lovligt sjældent, efterhånden...

Jeg tænker også på, om jeg måske skulle tage opvasken, og gøre René glad på den måde i stedet for. Der er jo så meget... Jeg skal i øvrigt også have støvsuget. Åh. Hader jeg. Men altså, det skal jo gøres. Ellers lever man jo i skidt til halsen til sidst.

Jeg har faktisk utrolig meget, jeg skal nå, og jeg har utrolig meget, jeg hellere vil. Åh, den dovenskab... Haha. I gamle dage blev dovenskab anset som værende en psykisk lidelse. Haha. Tænk på, hvor mange der ville blive stemplet som psykisk syge. 

Jeg er træt, altså, og klokken er ikke engang 21!! Det er utroligt med mig, altså, jeg er fandeme det største sovemenneske på Jorden. Men jeg overvejer faktisk at gå i seng snart. Bare fordi. Det er hyggeligt at putte i sengen. Bare ligge under dynen og sove... Mmm... Lækkert. Der burde være mere sovetid i min hverdag. 


Hvis jeg holder mig til gulerødderne, har jeg brugt det antal points, jeg må, i dag. Så det er udmærket! Yes sir!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar