Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 18. januar 2011

Picture of today!

Picture of today! Sådan ser jeg simpelthen ud i dag, med nyvasket hår, men med gammel makeup (fra i går). Jeg synes jeg ser så glad ud, så det billede må sgu da postes i min blog, så alle og enhver kan se hvor glad jeg ser ud netop her til formiddag! Billedet er fra klokken 09:30 i dag, og viser mine dobbelthager og runde kinder med stor ynde... Eller noget... Hehe.

Menøh... Ja. Jeg har spist for 7 points i dag. Det betyder at jeg har 17 points tilbage til resten af dagen. Jeg har ikke endnu regnet ud, hvad jeg kommer til at bruge på aftensmaden, men jeg skal sgu nok lade være med at spise mere i dag. Uha uha. Ej, René tager gulerødder med hjem fra indkøb. De koster ingen points. I dag har jeg spist 1 lille ananas og 1 lille rundstykke med et tynd lag Lätta. Det giver så i alt 7 points, og jeg har 24 i alt på hele døgnet. Men hvis jeg har gulerødder, så klarer jeg den fint! Hehe. Gulerødder smager i øvrigt også godt. 

Maria er hos sin pap-farfar i dag. Det er jeg glad for. Han har det skidt, og det er bedst hvis Maria lige får hilst på ham. Jeg glæder mig til at høre mere, når hun kommer hjem engang i aften. Det bliver en lang og kedelig weekend, fordi hun besøger en veninde fra torsdag til søndag. Nooo...! Hvad fanden skal jeg så få tiden til at gå med?! Vær sød at lade være med at sige "gøre rent" - for det gør jeg altså bare ikke! Jeg kan måske overtales til at støvsuge, men det er det. 

Nu sidder jeg og lytter til David Guetta, mens jeg venter på, at René kommer hjem med indkøbene, som skal bæres ind ude fra MORs bil. Det er fedt nok, at hun gider at hjælpe med at handle. Hooray for MOR! Ellers slapper jeg af. Jeg kan ikke motionere lige nu, pga de skader, jeg fik i går, men i morgen er jeg sikkert frisk nok, og så skal jeg fandeme ud at gå! Bare... Gå! Jeg vil tage René med, hvis han har lyst - ellers går jeg bare alene, så skal jeg bare lide have ladet min mp4 op. Jeg tror ikke, at der er mere batteri på, nemlig! 

"I just wanna know (know) I just wanna know, tell me, tell me so, baby I just wanna know" Hurra for David Guetta som bare er gennemført god stil. I hvert fald for mig og i hvert fald i øjeblikket. Wow... Jeg har god stil! Ikke noget særlig sædvanligt for mig, men rart helt ud til fingerspidserne. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar