Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 2. januar 2011

The story of the king and the queen

Aaawww... Jeg har en dejlig mand! Han er faktisk den bedste af dem alle! Ingen kan slå min elskede René i dejlighed. De kan prøve. Men de får intet ud af det. René er og bliver "The King" - og ikke Elvis, men min konge. For jeg er hans dronning - det siger han selv.

Jeg har det dårligt i dag. Men ikke så dårligt som jeg ellers har haft det. Jeg har hovedpine, for 3. dag i træk. Den må gerne være væk, når jeg i morgen skal til fødselsdag hos den gamle-gamle. Ja, "i morgen" er jo så "i dag", for hun har fødselsdag 2. januar, og det er det jo nu. Så tillykke med de 85, kære Famse!

Jeg skal snart i seng. Man bliver drøn udmattet af så kraftig hovedpine i så mange dage. Jeg kan dårligt tænke. Jeg har været ude i dag, og har fået masser af frisk luft. Jeg har også sovet for åben terrassedør, og jeg har virkelig bare fået frisk luft i dag. Men det virker bare ikke. Hovedpinepiller virker heller ikke. Den her møghovedpine vil bare ikke lade mig være i fred. Det er for dårligt.

Men jeg har fået renset postkassen for alger, og jeg har ... Ikke lavet andet... Lige nu laver jeg rundstykker til René, jeps, klokken kvart i to om natten, men vi har ikke mere rugbrød,og jeg er træt og skal i seng, René er frisk og skal ikke i seng, så han får 3 rundstykker. De er ikke så store, nemlig. Så putter jeg lidt solbærsyltetøj og ost på. Det kan han godt lide. Jeg elsker at forkæle ham! Det er også en af grundende til, at jeg vil gøre rent i morgen, enten før men nok efter jeg har været til fødselsdag.

Vi har snakket om, her til aften, at sætte køleskabet, som står på fryseren, ned på gulvet og bygge en form for bordplade, der kommer op i højde med vores køkkenbord, så vi får et hjørne, i stedet for kun 1 m2 bordplade. Det vil være awesome! På den anden side skal vi forhåbentlig snart flytte! Så kan det jo ikke betale sig. Menøh... Vi har mulighed for en anden løsning, selvom den ikke giver nær så meget plads. Det kigger jeg på i morgen, når jeg kommer hjem fra min farmors fødselsdag. 

Nu er det efterhånden sengetid for mig. Jeg orker ikke at være vågen længere, men lige nu, lige præcis nu, er klokken også 02:03. Så må man godt være træt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar