Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. januar 2011

Renés stramme tidsplan!

"I'm taking my love in my hands - I'm gonna do what's good for me!"

Ah... Endnu en dag med for lidt søvn... Hehe. Men 3 timer er bestemt bedre end ingenting! Jeg er lidt småsulten, og der er ca. 3 timer til morgenmad. Jeg overvejer at spise en omgang pastasalat fra i går! Det var jo sådan set også derfor, jeg lavede den... 

Jeg kæmpede i går. Fra klokken 15:35 og frem til 21:00 sad jeg ned ca. 65 minutter, samlet. Ellers stod jeg. Eller gik. Det er længe siden jeg sidst har været så aktiv... Hehe.  Men det skal man jo være engang imellem. Jeg overvejer at tage på rundtur i Jylland og tjekke Joseph, Maria og Helene ud... Det kunne være spændende. Men... Det er fandeme mange penge, der skal bruges på det! Billetten er vildt dyr, og jeg skal jo også betale mit ophold dér - de skal jo ikke betale for mig. Der er ingen af dem, der har særlig mange penge. Men ideen ligger stadig på tegnebordet. Jeg ved ikke, om jeg tager afsted. 

Skal ind til KBJ i dag. Det bliver rart at se ham - og især at have René med! Han skal til træning 8:30, han bliver hentet klokken 8, og så træner han frem til 9:30. Derefter går han ca. 2km ned til Jernbanegade i Køge midtby, hvor jeg venter på ham, og så går vi den sidste halve kilometer sammen. Han skal nemlig ind til sin psykiater klokken 10, og det er jo i samme klinik som KBJ - som vi skal ind hos 10:30. Klokken 11 er vi færdige, så smutter vi lige i Kvickly og køber hvidløg, og så tager vi hjem - og så må vi se om mine fødder kan klare at gå tur senere på dagen, for jeg vil gerne ud at gå hver eneste dag! Det er så rart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar