Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 10. januar 2011

Paaarty! (not likely...)

Hmm... Dagen i går var ikke super. Jeg var hos de gamle, det var ret hyggeligt, og jeg havde en aftale med Helene senere, og det er jeg bare SÅ glad for....!!! Helene fik Renés telefonnummer og skrev til ham, at jeg havde det virkelig skidt, og så kom han hjem, og var ikke engang sur eller noget. Jeg er glad for, at Helene var der for mig i går. Jeg burde takke hende på en eller anden måde.Men jeg har ikke hendes adresse, hun kan ikke lide at jeg siger tak, og hun er ikke så god til at tage imod ros. What to do... Måske jeg bare skulle sige "Hey - tak for hjælpen i går"?

Jeg snakkede også med Maria, dog ikke så længe, men det var rigtig hyggeligt så længe det varede. Ikke sådan... Altså... Jeg havde det jo ikke godt, rent psykisk, og jeg har måske nok skræmt hende lidt. Det var ikke meningen. Jeg må nok hellere sige undskyld når hun logger på senere. Jeg kunne også sende en sms. Jeg har overvejet at ringe, men spørgsmålet er, om jeg er rask nok til at klare en samtale med et dybest set fremmed menneske? Jeg vil da forsøge, men det er ikke ord, jeg har flest af. Men jeg vil gerne tale med Maria. Og Helene. Det må nok blive en anden dag. En dag, hvor jeg har det godt. Det foresvæver mig også, at Helene har sagt at hun ikke er så glad for at tale i telefon? Det kan hun jo ikke gøre for. Så jeg ringer ikke til hende. Men en dag... en dag ringer jeg til Maria, den dejlige kvinde. Med de flotte krøller, som lidt ligner mine!

Menøh... Det var vel egentlig den eneste opdatering, der er siden jeg skrev sidst. Jeg har stadig ondt i tungen. Det burde være blevet bedre. Det er det ikke. Det bekymrer mig. Men den dag, jeg oplever at intet bekymrer mig, vil jeg holde en fest for mig selv. Det er en stor dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar