Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 13. januar 2011

Sniksnak

Jeg har været hos lægen. Jeg skulle være der 09:00 men kom først ind 09:25 - hvilket betød at jeg havde ventet i næsten en time. Men hey - så blev jeg kørt, gratis, af Flextrafik. Det er bedre end at tage bussen på de tidspunkter, det er totalt myldretid begge veje... 

Nå, men lægen sagde let slidgigt, men meget i min alder. Han snakkede om at skifte knæene - sætte proteser ind. Men de holder i maks 10 år, og jeg er jo så kun 30 år. Derfor valgte vi det fra indtil videre. Der er så nogle forholdsregler, men gigtmedicin og varmetæppe er en god idé. Så er der det åbenlyse, som f.eks. at jeg skal gå i stødabsorberende sko, ikke gå for meget på trapper osv., og så selvfølgelig at jeg skal tabe mig. Det var en rar oplevelse. Lægen var utrolig flink, virkelig professionel, og det var rart at tale med ham.

Her til aften fik jeg lige en rengøringsinjektion, og jeg har vasket op, ryddet op og gjort lidt rent, så her er faktisk blevet rigtig pænt nu! Yay! Jeg er supertilfreds! Jeg har godt nok også ondt i ryggen nu, men det får jeg jo... Sådan er det bare at have dårlig ryg - skæv ryg, på alle leder og kanter. Så har man ondt ind imellem. Det må man bare leve med.

René skal til opfølgning på operationen på Hamlet (privathospital) på tirsdag. MOR kører ham, så jeg bliver hjemme. Der er ikke behov for mig, plus at mine knæ ikke kan klare køreturen. Spændingen i højre knæ bliver for stor  på sådan en lang tur - det er jo helt inde på Frederiksberg. Så jeg bliver hjemme og slapper lidt af. Tager mig en lur eller noget. Jeg ved det ikke, har ikke helt besluttet mig for det endnu. Jeg ved ikke, om MOR skal have en tår kaffe før eller efter hun kører, eller om hun slet ikke skal have kaffe. Det må vi jo se på, når vi ramler ind i næste uge.

Jeg har bare så ondt over alt, og jeg burde gå i seng, men jeg er egentlig ikke sådan rigtig... Træt. Jeg er udmattet, men træt... Jeg ved sgu ikke... Klokken er kvart i et, så måske er det meget smart snart at hoppe i seng. René skal tage sin sovepille, så måske skal jeg lige gøre ham opmærksom på, at jeg er ved at være træt. Vi skal ikke noget i morgen - det er rart. Så kan vi sove længe! Yay!

Jeg har fået en e-mail fra Maria Commerou i dag, hun har set min blog med billeder fra Stjernevænget og kan godt huske dem - og hun sendte mig et billede af en gammel walkman - en af de rigtig store. Haha. Det er ellers lang tid siden jeg har hørt fra hende! Måske skulle jeg lige sende hende en hilsen?

Tillykke med 1-års dagen på lørdag! Håber at du og Sune får en alletiders dag, og at I får masser af "alletiders dage" i mange år frem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar