Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. januar 2011

Blog.dk er helvedes forgård

Jeg er irriteret. Ej, måske er jeg mere vred. Og jeg har lige nu ærligt talt ikke lyst til at benytte mig af blog.dk længere. Jeg har ret til at være mig selv, og folk har ret til at kalde mig for dum og hvad de ellers vil. Men så bliver det uden mig. Jeg gider det ikke. Såøh... For nu... er jeg færdig med blog.dk. Jeg er seriøst bare så.. ARGH! Og jeg har lyst til at slette mine indlæg. Alle sammen. Bare slette lortet og glemme alt om den forbandede lorteside. Men det ved jeg jo godt, at jeg ikke kan, og det hjælper ikke noget at slette mine gamle indlæg. Men jeg har lyst til det. Jeg har lyst til at glemme alt om andre mennesker, bare sidde her alene og lave de ting jeg gerne vil. Jeg er glad for, at jeg ikke har nogen kommentarboks her. Folk kan rende mig noget så grusomt i røven!!! 

NEJ! Jeg kan ikke klare modstand. Og hvad så? Det har jeg aldrig kunne, det er derfor, jeg er syg!!! Folk går mig pludselig på nerverne, jeg kan ikke klare noget... I morges kunne jeg. Men så pludselig viste det sig, at det kunne jeg ikke. Og nu er vred og skuffet, og jeg murer mig inde sammen med René. Eller... Flytter op i et højt tårn, som ingen har adgang til, men som René har nøglen til. Jeg er så træt at det hele. 

Jeg hader blog.dk,og jeg forbander siden. Jeg forbander den!!! Jeg forbander den dag, jeg fandt den. Pis, altså. Fra nu af gider jeg den ikke længere. I hvert fald indtil jeg ikke kan undvære den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar