Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 25. juni 2011

Aldrig mere indkøb om lørdagen!!!

Jeg er totalt klaustrofobisk lige nu. De er ved at flytte om nede i Brugsen. Der bliver bygget om, alting ser anderledes ud, og det er vildt svært at finde rundt. Plus at det er lørdag og der er SUPER mange mennesker i SUPERBRUGSEN. Det var så vildt... Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg havde lyst til at smide alle mine varer og bare gå. Men jeg gennemførte. Jeg er stolt af mig selv. Men der går LANG tid før jeg handler lørdag formiddag igen! Det var SÅ ubehageligt. Det her glemmer jeg sent. Jeg havde nok grædt på vejen hjem, hvis MOR ikke var med og kørte mig hjem. Fuck mand... 

Og René har fået lidt at spise - lidt suppe. Om lidt propper jeg ham med afføringsmiddel. Hæhæ. Ej, men han skal altså skide. NU. MOR siger, at man godt kan få feber af forstoppelse. Det må jeg ind og læse om. Og så skal han undersøges med blodprøver for at se, om alle hans tal ligger normalt, vitamin- og mineralmæssigt. Det vil jeg gerne have, at han kommer i gang med i næste uge, når han er blevet rask.

Ellers er der ikke sket noget. Jeg har fået købt ind, og gudskelov for det. Så behøver jeg ikke at gå derned i morgen! Men jeg ville gerne have været nede i butikken i morges. Sådan skulle det ikke være, men MOR og jeg aftalte på vejen hjem, at vi fremover kun handler i hverdagene. Det er fint med mig.

Og hvad sker der for at Flemming bevæger sin røv helt ud til postkassen for at spørge MIG om der er kommet post?! Han stod ved postkassen - han kan sgu da bare tjekke den! Psh. Tosse.