Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. juni 2011

Indlæg 515

Jeg har i dag været symptomfri i hele 5 dage. René mener, at jeg i går lige havde en psykotisk episode på en halv time, men jeg er uenig. Jeg var engageret i det, jeg sag og lavede, og så stammede jeg lidt. Der var ikke tale om tankemylder, som René siger.

Ellers står det fint til. Der er lidt problemer med Renés medicin, Palexia, idet det skaber seksuelle forstyrrelser. Det er ret øv, men det er da til at leve med. Det er ikke noget alvorligt. Vores forhold er fantastisk, selvom der måske ikke lige indgår sex for tiden. Måske aftager bivirkningerne med tiden. Og hvis de ikke gør, jamen, så klarer vi nok det også.

De vanddrivende piller (Centyl) fungerer vist meget godt, idé jeg ikke længere har sviende fødder, og de er ikke nær så hævede. Det er mine knæ tilgengæld, og af min mor har jeg fået at vide, at det sagtens kan skyldes slidgigten, for når den er i udbrud, hæver de op. Det passer fint på, at mine knæ gør, at jeg ikke kan få bukser på. Jeg kan ikke trække dem op over knæet, og jeg troede egentlig at det var vand. Men min mor har sikkert ret - plejer hun at have om den her slags.

Så har jeg fået ny telefon, en HTC Sensation, og den er et hit, selvom jeg har svært ved at finde ud af den, Det er lidt svært med en smartphone, når man er vant til ganske almindelige telefoner. Og så vejer den et halvt ton, fordi der er brugt aluminium og rigtig glas. Hold da op... Men en er pæn, og René har sat hjerter på. Aaaaw... Dejlige mand.