Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 18. juni 2011

Træt af andre mennesker

... Og jeg er stadig træt af mennesker, ligesom jeg var i går. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg kan jo godt lide mennesker. Jeg orker bare ikke helt at de er der. Mærkeligt. Men sådan er det vel bare nogle gange, I guess. Jeg har gået en tur til Fakta og hjem igen, og - jeg har ikke ondt. Nogen steder. Overhovedet. Det er da bare så godt som noget kan være! Jeg havde meget syre i venstre læg, men det var ikke nok til at få mig til at holde en pause. Så en rask gåtur, blev det til, i stedet for en moderat gåtur. Det er sgu da totalt optur! 

Jeg har ikke fået arbejdet mere på min bog. Jeg må se at komme i gang. Jeg må se at komme i gang med at skrive, men jeg har lidt ligesom... Ikke mistet modet, men måske snarere fokus. Jeg kan ikke koncentrere mig nok til at få skrevet de ting, jeg gerne vil. Det er også som om, de er glemt... Jeg ved, at jeg kan huske dem, men alligevel er de totalt væk. Det er lidt som et "mental block down" - eller hvad man nu skal kalde det.

Jeg har en smule ondt i hovedet her til aften. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, jeg er lige kommet ind udefra. Måske er her dårligt indeklima. Ja, det er her jo, men det plejer ikke at give mig hovedpine. Men hovedpinen er der, og sådan er det jo bare. Jeg har i øvrigt fået købt en hair mousse, en med "icy shine" - det er Pantene. Jeg håber at jeg kan få lidt styr på lokkerne på den måde, for hårlak er altså ikke til den slags. Hehe.

I Fakta havde de aluminiumskufferter til cd'er og dvd'er. Jeg ville gerne have haft 2, til 200 pr. styk, men der var ingen pris, og der var kun lilla tilbage, og jeg ville ikke have lilla. Der var en lilla, en turkis, en limegrøn og en aluminiumsfarvet. Jeg vil have sidstnævnte. Så det må vente. Det går nok også. 

Men det var god tur, selv vi kom til at snerre lidt ad hinanden. Det lægger jeg ikke noget i, for det gør vi hver gang vi er ude at gå. Haha. Folk der ikke kender os må tro at vi hader hinanden! Det er egentlig lidt morsomt. Men så længe vi selv ved, at vi ikke hader hinanden, går det nok. Det er ret tydeligt for os selv, at vi elsker hinanden, og det er jo teknisk set det, der er vigtigst. Op i røven med, hvad andre tænker.