Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. juni 2011

Indkøbssedlen

Jeg er depri. Jeg gik i seng for at sove det væk, men tingene går mig for meget på til jeg kan sove. Jeg har diskuteret noget, jeg mener jeg har ret i, med en der ikke er enig, og som sædvanlig bliver jeg så arrig at jeg får det dårligt. And here we go. For jeg har fået det dårligt. Jeg tør ikke at se, om personen har svaret på det sidste, jeg skrev, fordi jeg er bange for at få nedtur. Jeg trænger til RIGTIG mad, og ikke bare "det er nemmest"-mad. René spiser jo ikke noget. Det er lidt sådan set kun mig, der skal have aftensmad. Jeg ved vitterligt ikke, hvad jeg skal lave. Skal jeg lave pasta med kødsovs? Skal jeg gå ned og købe et eller andet ind? Hvad skal jeg? Suk. Jeg skal sådan set ned og handle i dag. Jeg kan godt vente til i morgen, så MOR kan køre - men jeg synes at det er bedre at købe ind i dag. Klokken er 17:05 lige nu, og Brugsen lukker om 2 timer. Så hvis jeg går klokken 18:00, kommer det nok til at passe med, at der ikke er supermange i biksen.

Jeg burde lave en indkøbsseddel. Så jeg ved, hvad jeg skal huske at købe. Toiletpapir, f.eks., og rapsolie. Mælk. Sådan lidt af hvert. Skal lige have tjekket økonomien. Jeg mener at jeg har omkring 150 kroner tilbage, men jeg går lige ind og tjekker. Jeg har 250 kroner, fandt jeg så lige ud af. For de penge skal jeg købe:
Toiletpapir (ca. 40 kr)
Rapsolie (ca. 11 kr)
Mælk (ca. 6 kr)
Spinat (ca. 17 kr)
Kalkun (ca. 65 kr)

Det tror jeg, er planen. det bliver i alt ca. 139 kroner.  Så har jeg stadig ca. 110 kroner tilbage til næste uge. Det er jo fair nok. Jeg har egentlig kalkun herhjemme, men jeg tror ikke, at det kan nå at tø op, til jeg skal bruge det. Hvis jeg tager det ud nu, kan de tø i ca. 2 timer, så skal det tilberedes. Og det er ca. ½ kalkunbryst. Jeg kigger på det dernede. Måske har de kylling. Det er jo billigere, og eftersom René ikke skal have noget af det, er det jo fint nok. 

For fanden i fuck hvor jeg bare ikke er i humør til Brugsen. Pis. Jeg har købt for 88 kroner afføringsmiddel til René, som er så fin at han først tager det senere. Så kan han heller ikke have SÅ ondt som han påstår. Psh. Jeg kunne have sparet 88 kroner og en tur på apoteket. Men okay. Så længe han kan nå at blive rask til i overmorgen. Han skal jo til Nadias fødselsdag. Hvorfor har jeg en fornemmelse af, at han ikke bliver rask? Jeg tror at jeg vil snakke med MOR om et lægebesøg på mandag. Jeg ved ikke, om han kan få en tid på mandag, men jeg kan jo ringe og spørge mandag morgen, og så give MOR besked. Jeg vil virkelig gerne have ham til lægen. I hvert fald, hvis afføringsmidlet ikke virker. For så er der fandeme noget galt.

Men sommerferie i dag. Lækkert nok. Så er alle skoleeleverne væk fra mine indkøbstider. Skønt. Man må jo ønske alle en dejlig ferie. Det er vel på sin plads. God ferie alle sammen!