Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 12. juni 2011

Can't lose you - men ganske kort

Denne blog er skrevet med grønt, fordi jeg elsker farven grøn, og fordi jeg højst sandsynligt vil elske denne blog. Jeg har tænkt mig at skrive om ting, som jeg er glad for til hverdag. Ting, som jeg sætter pris på, og som er værdifulde hver eneste dag.

Den første ting, jeg vil beskrive, er musikken. Musikken er simpelthen noget af det bedste, man kan finde. Det er skønt, og det er dejligt at lytte til musik, man virkelig, virkelig elsker - som jeg lige nu lytter til Type O Negative. Eftersom jeg ikke har rettighederne til denne sang, kan jeg ikke gengive teksten herinde. Men okay; den er nem at forstå, så man behøver ikke at læse så meget.
Denne sang minder mig supermeget om René, idet jeg føler dette for ham. Jeg føler, at jeg bare ikke MÅ miste ham, fordi jeg ikke kan fungere uden ham. Jeg føler at jeg ikke kan miste ham, fordi alt så vil gå i kludder og blive noget forfærdeligt lort. Sangen gør mig i godt humør. Den vidner om kærlighed og lidenskab. Det er en af de bedste sange, de har lavet.

Jeg elsker René utrolig højt. Det er lidt ærgerligt, at han ikke får læst det her. Han burde vide, at jeg virkelig elsker ham så højt, som det overhovedet er muligt. Jeg ved ikke,om han ved det. Jeg elsker når jeg bare ligger og kigger ham i øjnene - sådan, som det skal være. 
Der er flere ting, som er vigtige for mig - men jeg har sygt hovedpine, så jeg bliver nødt til at i seng igen.