Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. juni 2011

Long time, no see

Tja. Hvad kan man sige? Jeg har ikke lavet dagens gode gerning i 3 dage fordi René er syg. Jeg skulle have været hjemme hos de gamle i dag. Det har vi udskudt til efter deres Samsøferie. De skal afsted på lørdag, og jeg går ud fra, at de lige ringer, når de kommer hjem. Lige nu er jeg supertræt af sygdom. Men okay; det giver mig en rigtig god grund til at sove. Hvis "alle andre" her i hytten sover konstant, then why can't I? Jeg sover og sover - og nu er det ved at blive trættende. Jeg gider ikke at sove længere. Tror muligvis aldrig, at jeg har været dér før. 

Lige nu overvejer jeg et dejligt bad, men på den anden side; Jeg skal ind til KBJ i morgen, der er ingen grund til at gå i bad før senere eller i morgen tidlig. Nok mest det sidste. Det er vist sidste skoledag, så jeg går ud fra, at busserne er fyldt på en anden måde end sædvanligt. Er de ikke, burde der ikke være så mange med, hvis jeg tager den 8:48. Så burde jeg komme frem i tide, uden skader fra myldretiden. Det satser jeg på. MOR kommer muligvis på besøg i morgen tidlig, men der er jeg jo så - af åbenlyse årsager - ikke hjemme. Så må hun hygge med René alene. Det kan hun også godt - det er i øvrigt også René, som har inviteret hende. Hehe.

Jeg ville gerne have haft den dér Ladies Night i morgen, men... Ja. Jeg ved jo ikke, hvad manden fejler, og om det er noget, jeg er smittet med. You know? Jeg kan jo risikere at smitte hele slænget med et eller andet, som ikke er brudt ud hos mig endnu. Det går ikke. Men jeg begynder alligevel lidt at fortryde at jeg aflyste det... Jeg er som sagt ikke blevet syg, og René mener godt, at han kunne være taget ned til MOR. Så... Ja. Jeg havde ikke behøvet at aflyse. Jeg troede bare det var bedst, da jeg skrev aflysningse-mails til folk i går. Øv bøv.  Men det er for sent at trække det tilbage nu. Jeg tror også helst, at René vil være hjemme i morgen, men jeg ved det ikke. Under alle omstændigheder, er det i hvert fald for sent at aflyse nu.