Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 17. juni 2011

Snak om forholdet


Denne blog handler om den vigtigste person i mit liv. Hans bæger er ved at være fyldt. Det sagde han til mig i dag. Han kan snart ikke klare flere psykoser i denne omgang. Han trænger til en pause, hvor han kan slappe af og ikke skal være over mig konstant. Det forstår jeg godt. Det må være megasvært at leve 24 timer i døgnet sammen med en psykotisk person. Men jeg har ikke sådan rigtig haft nogle alvorlige psykoser siden jeg er begyndt at trappe ned og ud af Keppra. Derfor håber jeg, at det kommer til at lykkedes. Jeg håber at jeg bliver symptomfri snart, inden Renés bæger flyder over. For så mister jeg den vigtigste person i mit liv, og jeg vil ikke sådan rigtig kunne tilgive mig selv. Det er noget shitty shit.

René - du har altid været der for mig. I alle de 10 år, vi har kendt hinanden, har du smidt alt, hvad du havde i hænderne for at komme mig til undsætning. Er du mon klar over, hvor meget jeg har sat pris på dig og din fantastiske evne til at berolige mig, igennem alle de år? Jeg er bange for, at jeg ikke har vist nok taknemmelighed, men... Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hvordan viser man taknemmelighed? Jeg ved det ikke. Jeg laver mad til dig hver dag. Jeg vasker dit tøj og rydder op, når det er på tide. Vasker op og laver alt muligt andet. Er det at vise taknemmelighed? Eller er det forkælelse? Jeg ved det ikke. Men du må aldrig tvivle på min kærlighed til dig. Du er simpelthen alt fo rmig. Jeg ved, at du værdsætter alt, jeg gør for dig, men jeg har ikke evnerne til at værdsætte dig på samme måde, og egentlig burde det også være en taknemmelighed sammensat specielt til dig. Du er altid over mig, passer på mig og er ikke nærig med kærlighedserklæringer. Jeg elsker alt ved dig,  og det dejligste, jeg kan tænke på, at du har det på samme måde med mig.

Selvom vores forhold lige nu er en lille bitte smule truet pga mine psykoser, så er jeg sikker på, at vi klarer den her også. At vi kommer igennem det også. Vi er "meant to be" som Robert siger til Amy i "Alle Elsker Raymond" - for derefter at sige det til Joanne. Hehe. Vi har det så hyggeligt, når vi ser den serie sammen. Du kan ikke undvære mig. Jeg kan ikke undvære dig. Det skal nok gå!

"I'm so in love with you"
- denne sang dedikerer jeg til dig. 
Ikke fordi teksten bare lige er os, men fordi den er smuk.
Smuk som dig.