Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 26. juni 2011

Cultura - fy for fanden

Sunday sweet sunday! 

René skal måske/måske ikke til Nadias fødselsdag. Han har ikke fået ringet til Anders endnu. Så han ved ikke, om han kan blive kørt. Jeg kunne godt bruge en dag herhjemme. Alene. Det er lidt tarveligt, når han stadig er lidt smådårlig, men... Ja, jeg trænger til at høre høj musik og bare flippe ud som jeg vil. Jeg trænger til at danse og synge. Hehe.

Jeg har spildt cola på mine hvide bukser og spist gormeh sabzi til morgenmad. Haha. Det er da en god start på dagen! Jeg glæder mig sådan til at Brugsen bliver færdig med at bygge om. Jeg ville gerne have været dernede i dag. Men op i røven med det. "For der går penge ind på torsdag, og uh, det blir' fedt" - for nu at citere Østkyst Hustlers. Det er dog onsdag, der går penge ind, men i sangen er det altså torsdag. 

Jeg har lige drukket en Cultura! Det sker bare ellers aldrig, men MOR købte 2 til René i går, og han kunne ikke lide den med jordbærsmag - den anden var med hindbær. I stedet for, at de bare ligger og bliver dårlige, drikker jeg dem. Hehe. Det er altså ikke en nydelse, men de smager ikke grimt. Han fik også nogle forskellige supper. Cup of Soup tror jeg, de hedder - dem fra Knorr - og René kan rigtig godt lide tomatsuppen. Han åd totalt meget suppe i går. Det er dejligt at se ham spise igen.

Jeg har det ellers godt. Jeg er glad for, at jeg fik talt tingene igennem med Joseph. Og jeg er glad for, at René har besluttet sig for at ringe til Anders før han ringer til Nadia. Hvis Anders kan køre ham, er det jo optimalt. Hvis Anders ikke kan køre, kan René ringe til Nadia og sige, at han desværre ikke kan komme. Det kan han jo også. Men jeg er glad for, at jeg har fået ham overtalt til det første. Nu må vi se, hvad Anders siger. Det irriterer mig lidt, at han ikke ringer med det samme, for han skal være hos Nadia klokken 15, og det er bedst at ringe med afbud i god tid. Men han gør det vel om lidt. Går jeg ud fra. Jeg skriver en opdatering senere.