Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 14. juni 2011

Intet nyt herfra

Sikke dog en dag! Jeg har haft det dejligt i sengen, taget nogle fede lure med benene oppe, og jeg har siddet foran min computer og hygget mig. Jeg har også været ude at gå, og det har resulteret i en numse, som stort set er ét stort kødsår... Det bløder og svier, og jeg kan ikke engang tisse, fordi det er så "langt" at tisset løber hen over - og det gør ONDT, skulle jeg hilse at sige. Fra mig selv... Hehe.

Min nabo, Flemming, er forsvundet. Det er totalt mystisk. Han kom til mig sidste mandag og fortalte mig, at han ville rejse væk et par dage. Ingen har set ham siden. Hans veninde fra kirken var været og ringe på her for at spørge,om vi har hørt fra ham, fordi hun har forsøgt at ringe til ham, uden held, og hun var bekymret. Vi holder rigtig meget øje med ham derinde, men han er der ikke. Men hans postkasse bliver tømt. Og Flemming giver INGEN sin nøgle. Det er jo den samme til huset som til postkassen. Der har ikke været nogle lyde derinde fra, intet lys, ingen Flemming. Og nu er det mandag igen. René og jeg har snakket om at gå derover i morgen og sladre til viceværten, da Flemming teknisk set kan ligge død derinde. Men vi er blevet enige om at vente til på torsdag. Så kontakter vi viceværterne, og så må de vurdere, om der skal tilkaldes politi og en låsesmed. Jeg er bare så bange for, at han er død. Ikke fordi jeg er kan lide ham, men fordi det er pisseuhyggeligt at naboen er død og har ligget død derinde i gud ved hvor længe.... 

René skal til fødselsdag hos Nadia den 26. juni, og jeg skal altså lige have ham til at ringe til Nadias mor og spørge, hvad Nadia kunne tænke sig. Sidste år købte jeg et gavekort til Matas - det er kedeligt at give hende det igen i år. Jeg tænker et gavekort til f.eks. Vero Moda eller sådan noget. Men nu snakker René med Bente. Ellers må jeg hive fat i ham og få ham til at ringe.

Jeg venter stadig spændt på, hvad Hamids forældre mon har af planer siden Hamid ikke må sladre om, hvornår de krydderier kommer... Jeg tror at de kommer her, men hvornår!? Det er sådan set ret vigtigt at jeg ved det, for der er jo planer at tage hensyn til. Suk. Uventede gæster er IKKE noget for mig. Men jeg kan rigtig godt lide Firouzeh og Farzin, så mon ikke det bliver hyggeligt nok alligevel? Hehe.

Ellers sker der intet. Mine ben har normal størrelse igen. Selv mine knæ er blevet pæne - men efter en yderst smertefuld tur i Fakta, er de hævede igen. Jeg har sovet med dem oppe, uden at støtte knæhaserne, så jeg har fået ondt i knæet. Jeg har superondt nu. Typisk. Men heldigvis skal jeg ikke noget. René skal til møde med sin sagsbehandler i Køge Jobcenter - jeg håber SÅ meget, at hun har noget konstruktivt at sige. Hun er så irriterende "forsigtig" at hun nærmest fremstår som konfliktsky, og hun har ikke kontaktet René i 6-7 måneder, og det skal hun ellers hver 3. Så René ringede selv til hende denne gang.