Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 19. juni 2011

Hair

KRØLLER! Det er, hvad jeg har. Fordi jeg har brugt mousse til at holde på dem! Det er totalt awesome. Jeg har fået René til at tage et billede, det er desværre lidt... hmm... Mærkeligt, men jeg kan da i hvert fald godt se krøllerne!
 
 Jeg har smukt hår. Det har jeg faktisk. Jeg er ret stolt af det, og jeg synes at den nye mousse virker rigtig god. Jeg har selvfølgelig bare krammet krøllerne med mousse og fingrene, men det er fandeme cool alligevel....! Set fra siden krøller det endnu mere. Awesome.

Jeg tror, at jeg muligvis har fået en nedgroet negl. På pegefingeren. Jeg knækkede en negl og flåede stumpen af, så kun selve neglen sad tilbage. Der kom et sår i den ene side, og det er ligesom om neglen ikke vil vokse ud over såret. Det gør monster ondt, og jeg håber virkelig ikke, at det er en nedgroet negl. Det ser umiddelbart ikke sådan ud, når man kigger på fingeren oppefra. Men man kan vel aldrig vide...
Og så har jeg sør'me lige indtaget en HEL dåse henkogte ferskner. Jeg var bare så lækkersulten. Det kostede mig 4 points, så jeg har brugt 13 i dag, sammenlagt. Jeg må bruge 42. Det skal være noget fedtfattigt, jeg spiser resten af dagen. 

Jeg opdagede lige, at der kun var 27% batteri tilbage på min telefon - og den skal oplades nu. Jeg tror ikke, at jeg skal bruge den. Den er EVIGHEDER om at lade op, men altså... Ja. Én gang om måneden skal man lade den komme under 20% og så lade den op. Det tager rundt regnet 6½ time. Det tager også rigtig lang tid, når den bare skal oplade fra f.eks. 50% Det er egentlig det eneste irriterende ved telefonen...

Men det regner i dag. Det betyder, at jeg muligvis ikke kommer ud at gå. Det er sådan set lidt vigtigt, at jeg kommer ud. I dag har jeg ingen ryg- eller knæsmerter. Det er simpelthen så skønt! Gotta love it. Bare den negl ville holde op med at gøre ondt. Jeg håber dog, at vi kan komme ud at senere. Ellers må vi jo tage noget regn-egnet tøj på. Ingen af os ejer regntøj.

MOR kommer i morgen, siger hun. Jeg vil se det, før jeg tror på det. Det er 4. gang i træk, hun aflyser., Hvis hun aflyser i morgen, er det hendes 5-ganges jubilæum. Yay for hende. Der er også 5 dage til tøseaftenen, og jeg skal ind til KBJ og snakke, og så skal jeg købe de tørrede limefrugter, som grønthandleren ville bestille hjem til mig. Supernice. Hvis han husker det, i hvert fald... 
I dag har jeg kun tisset én gang siden jeg tog de vanddrivende klokken 9:20. Det er opsigtsvækkende. Jeg har nok ikke mere vand i kroppen? Jeg ved det sgu ikke. Jeg burde bare have tisset oftere - i går tissede jeg jo vildt meget.

Men jeg håber at du har nydt snakken om mit hår, nedgroede negle og hvad der ellers er af brok. Hehe.