Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 21. juni 2011

Irritation og glæde!

Oh hell yeah. Jeg har i dag fået en privat besked på bloggen om hvordan René og jeg kan få vores forhold til at køre så godt! Jeg vidste det! Vi har et godt forhold, selvom vi ofte er pissesure og alt det dér pis - når alt kommer til alt, så kører det for os. Yeah.

Ellers er der i dag intet nyt under solen. I hvert fald ikke her på Østfronten... Hehe. Jeg har snart pigeaften, det sker på fredag, og René tager ned til MOR og er der, og så er der ellers gang i den! Totally yeah. Men altså, jeg er ikke gået i gang med at købe ind til det. Jeg skal have lavet en indkøbsliste. Jeg mangler jo en del af tingene. Jeg har faktisk kun 4 sodavand og en pose med krydderi. Hehe. Jeg mangler stort set alt. Jeg skal have købt kød, spinat, løg, kidney bønner, slik og de sidste sodavand. 5 kvinder kan ikke nøjes med 4 sodavand, ligesom... Haha.

Jeg har det godt i dag, René og jeg har haft en dejlig snak om alt muligt, og det var rart at snakke med ham uden at det blev til skænderi. Han er nu dejlig. Han har sat film over min telefons touchskærm, så den ikke bliver ridset. Det kostede 200 kroner. Wow. Det er en hel del. Men what the hell. Det var hans egen ide!

Jeg har en moderat opvask, som venter, for jeg skal lave kartofler igen i dag - denne gang nok med millionbøf til. Det er godt nok også længe siden, vi har fået det sidst! Jeg glæder mig allerede! Jeg regner med at gå i gang om en halv times tid. Så er maden færdig omkring 18:15 - og det er et meget godt tidspunkt at spise på! 

Hvad angår de dér vanddrivende piller,har jeg SLET ikke styr på det. Jeg må ikke spise 2 timer før eller ½ time efter, og det glemmer jeg! Hele tiden! Det er sgu da belastende! Jeg taber ikke så meget vand, og det er jo så selvfølgelig derfor.

René er småsyg i disse dage, han har stort set intet spist i 2 dage, og han har kvalme. Det bryder jeg mig ikke om. Det gør jeg ikke. Jeg hader det. Og hvorfor skriver hans læge ikke tilbage, når jeg skriver til ham?! Han har bedt René om at kontakte ham på mail - men han freaking læser ikke sine e-mails!!! Ellers er han bare for langsomt til at få dem læst og svaret. Det er for dårligt. Jeg er irriteret.