Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. juni 2011

Falske mennesker og lort

Falske mennesker. Psh. De pisser mig af. Big time. Man gør alt hvad man kan for at gøre dem glade. Og alligevel får man kniven, så snart man ikke får sendt en sms hver eneste skide dag! Come on! Bedste venner min røv! Hvad fanden for et venskab er det her?! Jeg er meget, meget skuffet, og jeg gider altså ikke at være til grin længere. Jeg mener... Hvorfor siger du ikke bare, at du ikke gider mig længere? Hm? Jeg skal finde ud af det på den måde? Jeg er ikke engang ord værd for dig? Du skuffer mig. Virkelig meget.

Nå, men når det er sagt, så har jeg fået vasket op, ryddet op og gjort pænt til når MOR kommer i morgen, og jeg har ikke været nede og handle, fordi René har det dårligt med det, og mener, at når MOR selv har tilbudt at køre mig ned og handle, skal jeg sige ja, for så er han mere tryg. Jeg havde tænkt mig at gå derned inden hun kom, men hvis han har det bedst med, at jeg er under opsyn her i perioden, hvor jeg trapper ud af Keppra, som ellers har holdt kramperne en del for døren, så synes jeg, at det er okay. 

René spiser lidt toastbrød nu. Det bliver spændende at se, hvordan hans mave reagerer på det. Han har sagt til mig, at han gerne vil til lægen på mandag, hvis det ikke er blevet bedre, men jeg håber og krydser fingre for at det ikke bliver værre. Jeg har ristet toastbrødet, så det burde gå godt. Så tager han et par afføringspiller inden han går i seng. Der er fare for, at han skider i sengen, men jeg har ét rent lagen,og vi har to rene dyner, så det burde ikke være et problem - jeg lægger et håndklæde ind under lagenet, så det ikke kommer lort på topmadrassen. Det vil være noget virkelig øv, fordi den ikke kan komme i vaske maskinen. Men det bliver højst sandsynligt ikke et problem.
 

Som sædvanlig aftenbedring for ham, han har sovet det meste af dagen, og nu ligger han og ser tv. Det er rart at han er vågen. Jeg har fandeme også sovet meget i dag, bare fordi jeg ikke kan lide at være vågen, når René sover. Der er for stille, you know? Der skal være lyden af fjernsynet, der kører, og René, der bliver ved med at snakke til mig. Godt nok er det pisseirriterende, men det er alligevel rart nok. Han er jo dejlig, den dreng. Hehe.