Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 7. juni 2011

Hævede fødder og ny telefon

Jeg har været væk længe. Eller i hvert fald fraværende. Men nu er jeg tilbage! Jeg har faktisk intet nyt at fortælle, men jeg har fået en HTC Sensation i dag, som lige nu er ved at oplade. Hehe. Jeg glæder mig til, at den er klar til at blive kigget nærmere på. Jeg har gået hjem i silende regn i dag, og det var simpelthen bare så ufattelig skønt og herligt! Mit tøj hænger stadig og drypper. Nice. 
Jeg har super-ekstemt meget vand i fødderne. Jeg mener... Det er yderst voldsomt. Jeg har taget et billede af det:
Det er vildt, ikke? Jeg har kontaktet lægen, og der skulle ligge nogle vanddrivende til mig på apoteket her i eftermiddag, men jeg kan først hente dem i morgen. Shitty shit, men... Ja. Sådan er det jo bare. Jeg skal have ringet til min mor, så hun kan se min fod. Det er for vildt, nemlig... Jeg fatter ikke, at den kan blive så stor!

Men derudover går det bedre, jeg har det godt, og er gået i gang med et skriveprojekt. Super. Jeg håber, at det bliver godt! Men det gør det. Det er jeg sikker på.

I morgen står den på neurolog. Suk. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, men TO HELL med de dér Kepprapiller. De har bare ødelagt mit liv totalt... Pis. Dem vil jeg ikke have længere.