Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 1. juni 2011

Opdatering

Jeg er træt. Jeg har egentlig sovet i dag, og jeg har ikke lyst til at gå i seng. Jeg er bare træt. Jeg har smidt min bog, "Forførende hvisken" på www.rapoulsen.dk under serier, og jeg har delt den ind i 19 afsnit. Tænkte på 20, men nu var der altså kun til 19. Ellers skulle jeg skrive mere. Men tjek den ud. Den er godt nok lidt halvlang, men måske finder du den interessant.

Jeg har fået en god, engelsk bøf til aftensmad, med ris og grøn pebersauce. Det var yderst velsmagende. Så har jeg købt en kalender, den, der så mindst iøjnefaldende ud. På bonen står der "Mimi studio maskulin" - haha. Jeg har købt en mandekalender! Nå, men det var altså den, der var pænest.

Vi slæbte SÅ meget hjem fra Brugsen i dag, det er helt vildt, og jeg troede at jeg skulle dø. Jeg tabte mine sidste ressourcer ca. 50 meter fra hoveddøren. Så kunne jeg ikke mere. Men et eller andet sted inden i må der have været en vilje til at leve, for jeg begyndte at gå igen, og jeg kom hjem og fik låst døren op. Jeg var så smadret. Hverken René eller jeg troede at jeg ville overleve. Jeg er bare i så ekstremt dårlig kondition. Jeg må i gang med at motionere oftere - det her går på ingen måde.

Ellers sker der som ikke noget særligt. Jeg har ondt bagi - ved hæmoriden. Det er første gang, den gør ondt. Men sådan er det jo bare, altså... Jeg håber ikke, at jeg bløder på det limegrønne græstæppe, jeg sidder på! Det vil være seriøst irriterende, da jeg muligvis ikke kan få det af igen.

Jeg havde et meget, meget voldsomt anfald af vand i fødderne i går. Jeg snakkede med min mor, der foreslog at jeg smækkede benene op, sørger for, at lårene ikke hviler på stolekanten, samt at jeg skal gå. Så jeg hoppede i klipklapperne (for luft) på da vi skulle ned i Brugsen, og det blev faktisk bedre. Det er jo en rar opdagelse.

I dag skal jeg lige have ryddet op i køkkenet - og så skal jeg stege 3kg frikadeller. Cool. Så kan vores fryser blive fyldt op på ny! Det er en glædelig ting. Vi købte også noget is, så der er lækker-smækker choko-macipan is til os i dag. Det er jo skønt nok at skeje lidt ud engang imellem.

Jeg har faktisk ikke hørt noget musik, der kunne smide nogle cool citater i luften, så der må stå de samme triste i lidt tid endnu. Sådan er det.