Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 10. april 2011

Black no. 1

You wanna go out 'cause it's raining and blowing
You can't go out 'cause your roots are showing
Dye 'em black!
- Type O Negative, "Black No. 1"

Hmm.... Det overrasker mig, at folk har den holdning til at farve deres hår, som de har. Jeg har farvet hår så mange at det ikke kan tælles på 20 hænder. Men... Har jeg haft farvet mit hår i en mørkere farve end min egen, har jeg altid sørget for, at det altid var farvet helt. Ja, sgu, jeg blev nødt til at farve hår 1-2 gange om måneden.

Hver sker der for lyshårede mennesker, der farver deres hår mørkebrunt og så beslutter sig for, at den farve vil de ikke have længere - og i stedet for at trække farven ud og vælge den, man gerne vil have, vælger man så at lade de lyse vokse ud, og have lyst hår de første 10-20cm og så mørkt de resterende centimeter. Det ser virkelig kikset ud med en lys udvoksning, når man har mørkt hår. Og hvad sker der for folk med mørkt hår, der vil være lyshårede, og derfor trækker farven ud af deres hår for derefter at ombestemme sig, og så farve håret i f.eks. mørkebrun uden at forstå, at der skal mere end 1 pakke hårfarve til. Håret bliver altså ikke brunt, men grønligt, efter et par vaske. Gå til frisøren og få farvet håret - de kan sammensætte den, så dit hår ikke bliver grønt.
Jaja, komplet ligegyldigt opstød... Synes bare at det er sært. Ak ja. Engang imellem kan jeg godt savne mine sorthårede dage, selvom det ligger 10 år tilbage i tiden. Sort hår er awesome. Jeg burde få farvet det, men.... Jeg har for mange grå hår. Jeg ender som en af de gråhårede kællinger, der panikfarver deres hår, fordi det er lidt for gråt, og ikke tænker over, at når man har gjort det længe nok og ikke magter alle de hårfarvninger længere, ja, så får man 2 valgmuligheder: Enten lader du håret vokse lidt ud og klipper det farvede af, ellers lader du bare det grå vokse ud og lader det farvede hænge indtil det er tid til næste klipning. Now, that's a no go. Min fars moster på lige knapt 90 år farver hår en gang om ugen, hun har smukt kastanje-farvet hår. I en alder af 87, skal der alligevel noget til at holde den kørende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar