Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 3. april 2011

I hate to bug you in the middle of dinner

Damn... Jeg kunne godt spise en banan lige nu!!! En kold banan... Mmm... 

Lytter til Alanis Morissette lige nu... Hehe. "You Ougtha Know". Genial sang, egentlig! Jeg er glad for, at jeg fik hørt den, dengang for mange, mange år siden. Den er fra "Jagged Little Pill" - jeg kan ikke huske hvornår den plade er fra. 90'erne, i hvert fald, men præcis hvornår, er glemt. Skal I høre den? Klart I skal!


Jeg kan huske at alle kaldte hende for vred, og at hun var meget indbrændt. Det er hun jo så også i denne sang - men ikke i nogen af de andre! Haha. Resten af sangene på pladen er totalt anderledes. men sådan er det jo... I guess... Det er altid den sang, der skiller sig mest ud, der bliver udgivet som første single. Fra "Jagged Little Pill" kom også "You Learn", "Ironic", "Hands In My Pocket", "Head over Heels" - jeg kan ikke huske, om der var flere. Men jeg gætter på nej.
Min far købte denne plade, og senere købte jeg den selv. Jeg mener i hvert fald, at den er iblandt min cd-samling. Åh, jeg savner den lidt, selvom jeg godt nok har al musikken på computeren. Der er bare noget over at have originalerne! Jeg skal også have købt Marilyn Mansons "The High End of Low", hvis man stadig kan købe den originalt, for jeg har bare købt den på nettet, hos TDC, faktisk. Jeg har alle de andre originalt, det ville være synd, hvis jeg ikke har den. Jeg må lige tjekke det. Der er måske ikke lige så mange fede sange på, som på resten af pladerne - men den har fandeme sine opture! Meget af det er fandeme godt. Så det er en af dem, jeg gerne vil have. Jeg har så mange cd'ere, omkring 350, og de ligger alle hos mine svigerforældre. Jeg glæder mig sådan til at jeg kan få dem op på nogle hylder i den nye lejlighed. Kryds fingre for, at vi snart får tilbudt en lejlighed, som vi kan få. De sender jo tilbud ud til de 10 første på listen, og vi er nummer 12, sidst vi tjekkede. Yay!

Nu bliver det spændende at se, om videoen virker. Hvis den ikke gør, bliver den slettet og erstattet med et link. De kan også fungere engang imellem, selvom de er irriterende. Hehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar